Bass Pro Shops
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bass Pro Shops
Ce ati spune daca ar exista un importator al marcii in Romania?
Re: Bass Pro Shops
As spune ca are bani.
io as spune ok 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
adresez aceasta intrebare in special cunoscatorilor si celor care au pus mana pe ambele marci:Albuletu Alexandru scrie:eu unul m-as bucura!
Cum vi se par produsele de la BPS comparativ cu cele de la Cabela's?
diferenta este data de abtibild 

Sunt la fel, de fapt sunt cam aceleasi produse, un plus ptr cabelas ptr ca au mai multe reduceri si trimit si in romania... si bps trimit in romania dar au foarte multe produse cu "restrictie la export"...g30rg3 scrie:
interesanta abordare a unei piete noisorinB scrie:Sunt la fel, de fapt sunt cam aceleasi produse, un plus ptr cabelas ptr ca au mai multe reduceri si trimit si in romania... si bps trimit in romania dar au foarte multe produse cu "restrictie la export"...g30rg3 scrie:

abordarea unei piete noi??!!
de catre cine??
ca pe basspro ii doare la basca de romania si de romanasi
am incercat acuma ceva ani sa comand ceva la ei si am trimis si email de corespondenta - nici pana in ziua de azi nu am primit un amarat de raspuns dar newslettere trimit mereu
din partea mea, duca-se in masa
oricum, orice importator ar veni cu produse din USA, o sa la vanda la paritatea $/E de 1=1 si inca 50% asa ca............
de catre cine??
ca pe basspro ii doare la basca de romania si de romanasi
am incercat acuma ceva ani sa comand ceva la ei si am trimis si email de corespondenta - nici pana in ziua de azi nu am primit un amarat de raspuns dar newslettere trimit mereu
din partea mea, duca-se in masa

oricum, orice importator ar veni cu produse din USA, o sa la vanda la paritatea $/E de 1=1 si inca 50% asa ca............

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Mai exista http://www.lebaron.ca/ cu preturi mai mici ca BassPro. Nu stiu daca trimit in RO.