Reflector
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Ceea ce ai vazut pe TVR1 este o realitate cutremuratoare si generalizata. Cred ca statul, indiferent daca este democratie, ar trebui sa intervina brutal in aceste situatii. Ucrainienii, exemplul este fortat, dupa alegeri, datorita coruptiei generalizate, au dat afara tot ce insemna lucrator in serviciul politie circulatie si nu le-a mai sarit nimeni in cap. Incepand cu 2003 serviciile secrete din Bulgaria executa tot ce inseamna mafie, tot datorita coruptiei. Pana acum au fost exact 63 de asasinate ( Revista Bilant nr.13 din Octombrie). Daca in Romania nu se procedeaza la fel, inseamna ca nu se vrea!
Nu stiu daca ati auzit, dar in Australia, in 2002, datorita dimensiunilor uriase pe care le luase braconajul, s-a format o grupare ecologista radicala ce impusca braconierii si le punea in piept o insigna pe care scria in engleza "braconier". Nici un shooter ecologist nu a fost prins si asta din cauza ca statul nu a vrut sa-i prinda. SITUATII EXTREME - MASURI EXTREME
Nu stiu daca ati auzit, dar in Australia, in 2002, datorita dimensiunilor uriase pe care le luase braconajul, s-a format o grupare ecologista radicala ce impusca braconierii si le punea in piept o insigna pe care scria in engleza "braconier". Nici un shooter ecologist nu a fost prins si asta din cauza ca statul nu a vrut sa-i prinda. SITUATII EXTREME - MASURI EXTREME

- vanatoruldepesti
- veteran
Ar trebui sa facem un contract cu australienii aia..cel putin in zona Tg-Mures - Iernut.Sigur ca n-ar mai scoate in fatza mea somni de 15 kg
In decembrie in fatza mea au scos 2 indivizi (ce am vazut eu) 2 somotei de max 1.5 kg si unul de 15 kg,poate mai mult; n-am vazut bine pt ca eram pe malul celalalt,dar de la departare so vazut ca era unul mare.
Din pacate asta e pe la noi. Cand mai marii AJVPS-ului au banchet,trimit un 'caine',la care mai dau si un os cateodata, sa puna pe masa un somn.
.

In decembrie in fatza mea au scos 2 indivizi (ce am vazut eu) 2 somotei de max 1.5 kg si unul de 15 kg,poate mai mult; n-am vazut bine pt ca eram pe malul celalalt,dar de la departare so vazut ca era unul mare.
Din pacate asta e pe la noi. Cand mai marii AJVPS-ului au banchet,trimit un 'caine',la care mai dau si un os cateodata, sa puna pe masa un somn.