La multi ani Goldelian!
cine e din Tulcea?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: cine e din Tulcea?
Va multumesc mult pentru urari.
La multi ani Goldelian!
La multi ani Goldelian!
Hai, sa traiti amandoi !!!steff scrie:Va multumesc mult pentru urari.![]()
La multi ani Goldelian!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Multumesc frumos!Nemernic scrie:[...]
Hai, sa traiti amandoi !!!![]()
multumesc frumos

Fir intins sa ai! 
-
victor.tomescu
- utilizator nou

Domnilor - ajung in Tulcea in 1 septembrie si intram in Delta pentru 7 zile.
Caut pe cineva care ar putea sa imi gazduiasca masina in curte pe aceasta perioada ca sa nu o las in parcarea portului si sa o gasesc zgariata dupa 7 zile.
Daca e cineva interesat sa imi spuna pe privat cam care e pretul pentru 7 nopti
Victor
Caut pe cineva care ar putea sa imi gazduiasca masina in curte pe aceasta perioada ca sa nu o las in parcarea portului si sa o gasesc zgariata dupa 7 zile.
Daca e cineva interesat sa imi spuna pe privat cam care e pretul pentru 7 nopti
Victor
la Hotel Esplanada
contra cost.
eu n-am auzit pe nimeni care sa se planga de parcarea de langa port
si acolo este pazit
contra cost.
eu n-am auzit pe nimeni care sa se planga de parcarea de langa port
si acolo este pazit
in zilele acestea voi face o comanda pe xxx, daca vreti ceva sa ma anuntati 
dragi colegi de suferinta, puncte, puncte, puncte
Mai devreme am fugit de haosul din casa, asa ca am aterizat la peste pt fix o ora. Asa ca de la ora 8:05 pana la 9:06 cand eram deja in masina am avut un ciocan din care a rezultat un salau de aprx 1.5kg foarte nervos, scuipand jigul cand a ajuns la suprafata, un strap de 44cm pe care nu m-am obosit sa il mai pozez si un frumos 73cm si 3,75kg care mi-a oferit un ciocan groaznic si un drill de salau cu adevarat dunarean

Mai devreme am fugit de haosul din casa, asa ca am aterizat la peste pt fix o ora. Asa ca de la ora 8:05 pana la 9:06 cand eram deja in masina am avut un ciocan din care a rezultat un salau de aprx 1.5kg foarte nervos, scuipand jigul cand a ajuns la suprafata, un strap de 44cm pe care nu m-am obosit sa il mai pozez si un frumos 73cm si 3,75kg care mi-a oferit un ciocan groaznic si un drill de salau cu adevarat dunarean

Superb !!!! 10***g30rg3 scrie:si un frumos 73cm si 3,75kg care mi-a oferit un ciocan groaznic si un drill de salau cu adevarat dunarean![]()
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...