edy.tm scrie:Andrei_ scrie:Astazi facand o mica plimbare am vazut ca s-a "deschis" deja (pentru unii ) sezonul la pastrav (cu pestisori si rame ca momeala).Nici macar nu erau deranjati de masinile care treceau pe langa ei.
.... azi trec prin Beregsau pe Bega Veche, erau vreo 3 cu cate 1 hop fiecare din ala mare de vreo 2 m pe 2... trec de ei, sun la 112 raspunde o domnita , apoi imi face legatura cu Boss-ul din Beregsau ,,cred'' ... ii trasmit situatia, iar el nu era multumit, cica : citez: - ,,pai ii cunosti pe indivizi'' - ,,Nu'' (de unde drecu sa-i cunosc cand is din Tm, si ei din Beregsau...) , ,,Ai vazut numarul de la masina'' - ,,Nu'' (era cam ascunsa)... apai cica la nebun - ,,Bine, Multa sanatate'', la sfarsit mai putin sa-l apuce rasul pe jeegos.. ... pana sa-i mai zic ceva a si inchis...
Pai ce naiba , sunt convins ca mai ramaneau pe putin 2 ore (nu prinse-se destul), ii era greu sa trimita 2 dupa ei ?....
De ce masa mi-a inchis telu' in nas ?
PS: rog pe cineva sa scrie pe forum un nr de tel (daca exista) de la asociatia care se ocupa cu combaterea braconajului prin jud. Timis. .. din nou (daca exista asa ceva..)
Unde se mai braconeaza azi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Unde se mai braconeaza azi
Rog un moderator sa stearga mesajul asta, si cel de mai sus.. de-abia acum am vazut ca am facut dublu post..
Ms.
Ms.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Asta pentru ca a cazut...FFFF... si ...Guv. Ungureanu, braconierii isi fac de cap.
Cred ca era productia sau marfa pentru federatie.......

Cred ca era productia sau marfa pentru federatie.......

-
- veteran
Tipul de la bacul din Carta l-ati dibuit?
-
- veteran
da.i le-am luat de aprox 1 luna jumate.acum realizez ca nu e filmuletul pe site
-
- veteran
am reusit sa editez si pe pagina de internet.
in partea de jos gasesti filmuletul de la carta
http://apssibiu.ro/wp/?page_id=669
in partea de jos gasesti filmuletul de la carta
http://apssibiu.ro/wp/?page_id=669
cu multumiri,fac o cinste cand ne vedem
-
- veteran
pai inca nu bem berea,caci deja am informatii ca si-ar fi achizitionat altele.trebuie sa le recuperam si pe acelea din apa.
cica vanzatorul de astfel de scule ar fi un pol de la TF din brasov.
cica vanzatorul de astfel de scule ar fi un pol de la TF din brasov.