suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- 
				danstiucaru
- veteran 
da nu erau doi tigriiii???unu mai este liber cica...?
oricum ,cand am fost eu cu fiumio in vara...chiar mam uitat in ochii unuia dintre tigri si imi parea"prietenos"...imi pare rau ca a ajuns un hoit....daca aveau aia minte,puneau 2 persoane cand hraneau astfel de animale tocmai ptr a evita astfel de incidente daca unuia i se face rau sa fie celalalt sal ajute

oricum ,cand am fost eu cu fiumio in vara...chiar mam uitat in ochii unuia dintre tigri si imi parea"prietenos"...imi pare rau ca a ajuns un hoit....daca aveau aia minte,puneau 2 persoane cand hraneau astfel de animale tocmai ptr a evita astfel de incidente daca unuia i se face rau sa fie celalalt sal ajute
- 
				danstiucaru
- veteran 
http://www.zooland.ro/Braconierii_au_uc ... -6919.html
astias la fel de rai

astias la fel de rai
- kingofbeasts
- veteran 
[quote="kzoli"]Atentie sibieni un tigru umbla liber prin SIBIU : http://www.jurnalul.ro/observator/tigru ... 599035.htm ...    [/quote]
[/quote]                                                           Multam Kzoli .L-am rezolvat
 Multam Kzoli .L-am rezolvat  intre timp .
  intre timp . 

[/quote]
[/quote]                                                           Multam Kzoli .L-am rezolvat
 Multam Kzoli .L-am rezolvat  intre timp .
  intre timp . 
Deviz:  Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii  ,Senior Victor.
						Parerea mea de roman care-si da cu parerea despre orice:
Oamenii aia care s-au ocupat de tigru habar nu aveau ce sa faca in asemenea situatie. Pentru ca nu au mai facut asa ceva si nici nu cred ca i-a invatat cineva. Asa ca l-au impuscat, din pacate...

Oamenii aia care s-au ocupat de tigru habar nu aveau ce sa faca in asemenea situatie. Pentru ca nu au mai facut asa ceva si nici nu cred ca i-a invatat cineva. Asa ca l-au impuscat, din pacate...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
						Musca 13
m-am documentat putin, cica blana de tigru pizda trebuie umezita inainte sa o pui in loop, altfel nu iasa miscare bineTavi scrie:Breaking news:
Tigrul a fost capturat in zona Valea Aurie de catre un muscar. Conform declaratiilor acestuia, tigrul a fost capturat accidental, deoarece a fost confundat cu o pisica mai mare care avea "o blana pizda pentru streamare".
In timp ce tundea animalul, acesta si-a dat seama ca de fapt era un tigru.
Animalul si se afla in afara oricarui pericol si va fi predat autoritatilor .
Vom reveni cu amanunte de la fata locului.

exact pe scaun
  exact pe scaun   daca nu il prindeam eu la jig de 21 de grame cu mulineta de la DAM
   daca nu il prindeam eu la jig de 21 de grame cu mulineta de la DAM