Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Bratu Mircea
- utilizator nou

Salutare la toata lumea!
Sunt nou pe acest forum si daca imi ingaduiti as avea o intrebare?
Pe 22 sept. a.c. plec in delta cu mai multi prieteni marea lor majoritate specializati pe sprit, eu fiind cam singurul pescar (incepator) dar cu pasiune mare si cu scule dintre ei. Din ce am urmarit pe forum sunt multe opinii negative despre rezultatele din acest an la pescuitul din delta si nu stiu daca sa mai ma car dupa mine cu toate acaretele sau sa-mi vad si eu de sprit si eventual sa mai arunc o undita in apa sa prindem de o prajala. Mentionez ca as vrea sa ma specializez in pescuitul de stiuca, initierea facandumi-o anul trecut. Anul asta o sa mergem cred tot pe canalele Sontea si Olguta ca si anul trecut.
Multumesc anticipat daca imi veti putea da si niste informati care sa ma ajute.

-
piticu
- veteran

-
salutare!
in cazul in care ai vorbit serios, parerea mea este sa faci cum crezi tu mai bine.
in cazul in care ai glumit, lasa-l nene-ncolo de pescuit, shpritzu' e baza! fa-ti specializarea, da-ti examenele si dup-aia vezi daca mai ramine timp si de altceva... pina pe 22 baga antrenamente cit cuprinde, treci la PRO, arata-le ca poti mai mult!
nelamurire: de ce s-ar duce cineva tocma' pina-n delta nuna' ca sa se umple de shpritz?

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
Bratu Mircea
- utilizator nou

piticu scrie:salutare!
in cazul in care ai vorbit serios, parerea mea este sa faci cum crezi tu mai bine.
in cazul in care ai glumit, lasa-l nene-ncolo de pescuit, shpritzu' e baza! fa-ti specializarea, da-ti examenele si dup-aia vezi daca mai ramine timp si de altceva... pina pe 22 baga antrenamente cit cuprinde, treci la PRO, arata-le ca poti mai mult!
nelamurire: de ce s-ar duce cineva tocma' pina-n delta nuna' ca sa se umple de shpritz?

De vorbit am vorbit serios. Ne ducem in delta in primul rand ca anul trecut am petrecut 4 zile extrem de placute pe un vapor inchiriat si vrem si anul asta sa repetam distractia mai ales ca cea de anul trecut a fost piperata si cu niste mese copioase de peste (nu capturi remarcabile dar suficiente),preparate de capitanul vasului. Asta pentru ca am fost inspirat sa-mi iau lansetele cu mine dar cum spuneam anterior anul asta ma sperie debitul Dunarii si postarile pescarilor care au fost pana acum acolo.
As dorii totusi niste informatii de la cei care cunosc acea zona Canalele Sontea si Olguta (locuri de pescuit ). Se poate sa dispun si de o barca cu vasle cu care sa ma deplasez.
-
piticu
- veteran

-
curiozitatea nr.2: si daca noi pe forum aici ti-am spune sa nu iti iei sculele cu tine, le-ai lasa acasa?

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
Bratu Mircea
- utilizator nou

Probabil ca nu. Dar de fapt eu asteptam niste sfaturi pertinente de la pescarii experimentati si probabil o parere a lor in ceea ce priveste evolutia apei in Delta? Daca s-a intors cineva de acolo de curand. Unde ar trebui sa caut stiuca in cazul in care apa incepe sa scada sau ramane tot crescuta? Cred ca nu a fost titlul topicului adecvat de ai atatea nelemuriri. Pt asta imi cer scuze.
-
Nick
- veteran

Ca sa iti exolic de ce era contrariata lumea.Noi cei de pe site-ul asta luam pescuitul foarte in serios(uneori chiar prea),asa ca daca am avea ocazia sa mergem in delta nu am face-o ptr sprituri.Eventual pe alte site-uri:crap.ro,etcAcum nici noi nu suntem sfinti,mai bei o bere un vin cand te intorci seara de la peste dar nu facem din asta un scop in sine.Revenind la intrebare,pe Sontea nu am fost dar pe Bogdaproste sunt sanse sa faci o partida frumoasa.

-
Bratu Mircea
- utilizator nou

Inteleg!
Si eu il iau in serios, de multe ori uit sa mai si mananc cand sunt pe balta, dar de data asta sunt legat de grup mai bine spus de vaporul pe care o sa stam pt ca nu prea ma pot indeparta prea mult de el ca imi e ca ma pierd de el. Dar multumesc pt sfat poate o sa-l conving pe vaporean sa ne duca pana acolo pt ca avem un nr. de km limitati in pretul de inchiriere. Poate cu ceva bani sau motorina il convingem ca si pt ceilalti betivi le-ar prinde bine sa mai vada si ei o pasare ceva, si sa manance un peste proaspat.
-
costi
- veteran

Pai uite cun vad io treaba. Eu car tot timpul un bat in masina ca cine stie cand se arata de o partida. Asa ca daca pe acasa umblu cu batu' dupa mine, in Delta cred ca as lua cat mai multe + o caruta de linguri, shaduri, voblere si alte d'astea.

-
wilddanube
- veteran

-
Delta nu implica neaparat pescuit si nici sprit. Bineinteles ca le poti face face pe amandoua dar niciodata pescuitul dupa sprit si in nici un caz in acelasi timp.
-
paul
- Moderator

-
Sa mergi in delta cu bunastiinta si sa nu iti iei nici o scula de pescuit? pai, mai degraba cred ca supoti o lovitura de tesla in... (undeva).
Pai, si eu cred ca domnul Mircea a glumit... Chiar ar fi pacat sa ajungi pentru cateva zile in Delta fara sa ai cu tine macar in bat.
parerea mea...