Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
acum 2 zile pe la porumbacu pe sub padure...mam intalnit cu un urs de 3m....iam dat 2 palme de io sarit mucisorinB scrie:Io cred ca marlin l-o intrebat ce face sambata si duminica sa mearga cu el si sa latre la urs...![]()
![]()
Vezi marline ca asta nu-i bun, asta mormaie ca ursu si garantat ca il cheama in loc sa-l indeparteze...![]()
poi numa ala o ramas dupa ce am caftit eu o duzina cu 3 zile inainte si is la reanimare toti acu pe la Arpasu sub paduredanstiucaru scrie:acum 2 zile pe la porumbacu pe sub padure...mam intalnit cu un urs de 3m....iam dat 2 palme de io sarit mucisorinB scrie:Io cred ca marlin l-o intrebat ce face sambata si duminica sa mearga cu el si sa latre la urs...![]()
![]()
Vezi marline ca asta nu-i bun, asta mormaie ca ursu si garantat ca il cheama in loc sa-l indeparteze...![]()
apai clar,inseamna ca cum vedem un urs pe colo sane uitam la ochii lor,sa vedem daca sunt invinetiti si daca da,sa intrebam "ma,pe tine cine teo pocnit,pike sau dan?"pikeman scrie:poi numa ala o ramas dupa ce am caftit eu o duzina cu 3 zile inainte si is la reanimare toti acu pe la Arpasu sub paduredanstiucaru scrie:acum 2 zile pe la porumbacu pe sub padure...mam intalnit cu un urs de 3m....iam dat 2 palme de io sarit mucisorinB scrie:Io cred ca marlin l-o intrebat ce face sambata si duminica sa mearga cu el si sa latre la urs...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ioo tin la orice,nu i bai ,dar continuati ideea,de ce sa mergem,sti locu exact cu ursu??zil,sa nu mai calc pe colomarlin scrie:era o idee Dane, care mi-a venit in minte,cand am citit ce-ai scris :"apoi rachiu i mai bun mai moale,ca sa nu ucida stomacu(sau bagi cu slana,sa ai arederile bune)ca de ala de 50 din 2-4 stampale latri la urs",sper ca ti la gluma.