suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Dec 2010, 14:06

:lol: :lol: Vrei sa-l iei pe Dan cu tine sa faca pe" mioriticul"?Dane,mai bine ramai pe aia de 40,ca baietzii o pus ochii pe tine. :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Dec 2010, 14:39

Io cred ca marlin l-o intrebat ce face sambata si duminica sa mearga cu el si sa latre la urs... :lol: :lol:
Vezi marline ca asta nu-i bun, asta mormaie ca ursu si garantat ca il cheama in loc sa-l indeparteze... :D :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Dec 2010, 14:56

sorinB scrie:Io cred ca marlin l-o intrebat ce face sambata si duminica sa mearga cu el si sa latre la urs... :lol: :lol:
Vezi marline ca asta nu-i bun, asta mormaie ca ursu si garantat ca il cheama in loc sa-l indeparteze... :D :D
acum 2 zile pe la porumbacu pe sub padure...mam intalnit cu un urs de 3m....iam dat 2 palme de io sarit muci :P

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Dec 2010, 14:57

marlin scrie:ce idei ......... latri la urs ................ ce faci sambata/duminica ?
eu?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Dec 2010, 14:58

danstiucaru scrie:
sorinB scrie:Io cred ca marlin l-o intrebat ce face sambata si duminica sa mearga cu el si sa latre la urs... :lol: :lol:
acum 2 zile pe la porumbacu pe sub padure...mam intalnit cu un urs de 3m....iam dat 2 palme de io sarit muci :P
poi numa ala o ramas dupa ce am caftit eu o duzina cu 3 zile inainte si is la reanimare toti acu pe la Arpasu sub padure
:wink: :lol: :lol: :lol:

marlin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marlin » 01 Dec 2010, 15:05

era o idee Dane, care mi-a venit in minte,cand am citit ce-ai scris :"apoi rachiu i mai bun mai moale,ca sa nu ucida stomacu(sau bagi cu slana,sa ai arederile bune)ca de ala de 50 din 2-4 stampale latri la urs",sper ca ti la gluma.

marlin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marlin » 01 Dec 2010, 15:10

cat despre luat la tranta cu ursul, cred c-am sa folosesc lanseta in curand la clatit izmenele prin rau.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Dec 2010, 17:45

pikeman scrie:
danstiucaru scrie:
poi numa ala o ramas dupa ce am caftit eu o duzina cu 3 zile inainte si is la reanimare toti acu pe la Arpasu sub padure
:wink: :lol: :lol: :lol:
apai clar,inseamna ca cum vedem un urs pe colo sane uitam la ochii lor,sa vedem daca sunt invinetiti si daca da,sa intrebam "ma,pe tine cine teo pocnit,pike sau dan?"

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Dec 2010, 17:48

marlin scrie:era o idee Dane, care mi-a venit in minte,cand am citit ce-ai scris :"apoi rachiu i mai bun mai moale,ca sa nu ucida stomacu(sau bagi cu slana,sa ai arederile bune)ca de ala de 50 din 2-4 stampale latri la urs",sper ca ti la gluma.
ioo tin la orice,nu i bai ,dar continuati ideea,de ce sa mergem,sti locu exact cu ursu??zil,sa nu mai calc pe colo :D :P

marlin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marlin » 01 Dec 2010, 21:15

daca as stii locul in care sta n-ar fi problema, potecile pe care am gasit urme insa sunt multe de la Scorei in jos (zona cu padure).

Scrie răspuns