incepator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Ionut Petrea
- veteran
Iti raspund aici,pe topicul deschis initial. Incearca la shaduri ori voblere de adancime.La capitolul culori,m-as axa pe verde sau combinatii care sa contina si verde.Asta pt shad-uri.Pentru voblere,cred ca, culorile naturale sunt cele mai indicate.Asta,banuind ca vrei sa cauti somn sau salau la artificiale.Numai bine.Fire intinse!
Intotdeauna C&R
Re: incepator
nu ai specificat ce fel de pescuit practici (stationar sau spining)....vasea scrie:salut,am si eu o intrebare,la ce trage somnul cel mai bine sau salaul?[/b]
Asa e, ca sa prinzi la naluci trebuie sa le tragi tu prin apa (si aici conteaza cum o face fiecare). Eu zic ca e un pic cam invers si spun asta din ce am constatat pe malul apei, foarte rar am vazut sa se prinda mai bine la pestisor decat la naluci, fie ele voblere, twistere, oscilante,etc. La somn nu te pot contrazice, deoarece nu am vizat niciodata aceasta specie. Drept dovada ca de cand practic spinningul nu am prins decat 3 somni...cel mai mare de 8 kg, toti fiind prinsi accidental, cand dadeam dupa salau.rarescyp scrie:salaul la shaduri si twistere, dar desi nu sunt pasionat de pescuit stationar...cel mai bine trage la pestisori iar somnul la broscuta