suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 30 Sep 2010, 10:26

nickydarnico scrie:salutare la toti pescarii.
salutare
ma si eu care credeam ca ai plecat in america :P

N-X-R
utilizator nou
utilizator nou

salutare

Mesaj de N-X-R » 30 Sep 2010, 10:49

salutare. multam de inf despre magazine unde au pescuti. petuniei parca e in terezian, luptei catre milea si pe milea pe la jumatea strazii cred.

ce parere aveti? merge la pescut la plumb cu montura pater noster unde apa curge? de exemplu in aval de baraje. se merita sa pui la pescut la stiusa sau somn? sau sunt sanse mici de tot?

parca sa tot dau la lingura innebunesc mulinetele :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 30 Sep 2010, 11:48

Sub baraje, pe apa curgatoare e mai indicat sa dai cu plumb culisant si un carlig dupa... :wink:

N-X-R
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de N-X-R » 30 Sep 2010, 13:20

plumb culisant si cu "T'' de unde pleaca struna? ce ziceti? e buna ancora cu struna? eu din acnora am rupt al treilea ac, mi se parea ca sse sperie stiuka de prea multe fiare pe acolo...inca nu am prins dar incerc. ziceam ca un simplu ac e prea putin, 3 prea mult.

cum se pune pescutul? se prinde de spate asa simplu? astia cu un sinhur ac, baga struna prin peste si apoi o leaga?

cum e mai bine?
as baga o vizita maine sa dau la pestisor viu si nu mai stiu cum sa fac monturile. nici nu ma pricep io asa bine la ele dar la linguri m am saturat de tot...

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 30 Sep 2010, 14:23

metoda cu pb in capat si teu merge dar cu o mica modificare firul de la pb sa fiie cam de 1 m iar cel de la cirlig cam 50 cm
mergi pe fir de 05 in loc de struna e mai elastic si nu e asa vizibil iar in loc de ancora pune un singur cirlig nr 1/0 cu pesticul agatat de bot

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 30 Sep 2010, 14:50

N-X-R scrie:
cum se pune pescutul? se prinde de spate asa simplu? astia cu un sinhur ac, baga struna prin peste si apoi o leaga?

...

ca pe mamaliga :lol:
io zic sa te lasi de rapitor ca s-asa se prind greu si la pasnici e mai clasic, lasa stiucile ca-ti prinzi urekile :D

stiuca
veteran
veteran

Re: salutare

Mesaj de stiuca » 30 Sep 2010, 17:55

[quote="N-X-R"]salutare. multam de inf despre magazine unde au pescuti. petuniei parca e in terezian, luptei catre milea si pe milea pe la jumatea strazii cred.

ce parere aveti? merge la pescut la plumb cu montura pater noster unde apa curge? de exemplu in aval de baraje. se merita sa pui la pescut la stiusa sau somn? sau sunt sanse mici de tot?

parca sa tot dau la lingura innebunesc mulinetele :wink:[/quote] :roll: De acuma incolo au cam totii ,depinde unde stai si unde vrei sa iesii,si ce fel de pescuti vrei
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

N-X-R
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de N-X-R » 30 Sep 2010, 22:04

shirkan scrie:
N-X-R scrie:

...
nu dau cu mamaliga. am prins stiuca intre 2 si 4 kile cam 50 de bucati in 2 ani. pescuit rar dar numai la linguri...nu stiam cum se face montura la pestisor. care e faza cu mamaliga?, totusi...

ca pe mamaliga :lol:
io zic sa te lasi de rapitor ca s-asa se prind greu si la pasnici e mai clasic, lasa stiucile ca-ti prinzi urekile :D

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 01 Oct 2010, 07:42

era un fel de-a spune in fine, pai daca ai prins la lingura de ce vrei sa te apuci de stationar la stiuca? pescuitul la spin e cel mai palpitant

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Oct 2010, 09:51

mai bine va lasati toti de pescuit la stiuca :P :lol: si va apucati de orice,vanatare,stationar.sa raman doar eu pescar la rapitor.poate prind si eu macar o stiuca :lol:

Scrie răspuns