degeaba insistati cu mustele astea, nu exista sentiment mai sublim decat un atac de spinare de crap
pescari (cu adevarat)sportivi
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Gata stiu si eu montura! E aia cu un grad ridicat de sportivitate si care are rezultate 20 la suta din pestii raniti si cu toate acestea umple un portbagaz de peste daca ai fir tare si mulineta rezostenta... Stim si faza aia ca toata faza e in actiunea lansetei... Se "regleaza" fin prin scoaterea primelor 3 segmente telescolice pt a-i da actiune "de varf"... E descrisa in capitolul aca cu dinamita, carbid-ul si amperajul depasit...nu?

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
legio1083 scrie:Gata stiu si eu montura! E aia cu un grad ridicat de sportivitate si care are rezultate 20 la suta din pestii raniti si cu toate acestea umple un portbagaz de peste daca ai fir tare si mulineta rezostenta... Stim si faza aia ca toata faza e in actiunea lansetei... Se "regleaza" fin prin scoaterea primelor 3 segmente telescolice pt a-i da actiune "de varf"... E descrisa in capitolul aca cu dinamita, carbid-ul si amperajul depasit...nu?![]()
Da asai, stiu si eu metodele astea da nu cumva face parte si firul monofilament impletit cu ochiuri de 4-6-8-10 cu care se curata baltile de plante subacvatice daunatoare
Viata-i parsiva
La chestia cu plante daunatoare nu va bagati, este patent AGVPS-Valcea pe numele de ANTONESCU ION. Numai acesta a reusit sa spuna in mai multe rinduri cu titlu de lauda ca AGV..ul a facut populare cu fitofag in niste prapadite de baltoace ca plantele au devenit daunatoare si cu plasele nu a avut spor, asa ca va sarit schema. Umblati la alte elea care nu sint patentate inca.
Dady
Dady