Lostrita
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Lostrita
Salutare,
Am mai deschis acest subiect cu cateva luni in urma si am intrebat unde se mai gaseste lostrita la noi in tara.
Acuma as avea o alta intrebare: Cine are puiet de lostrita sau lostrita matura pentru reproducere?
Ma intereseaza pentru a deschide o crescatorie.
Am mai deschis acest subiect cu cateva luni in urma si am intrebat unde se mai gaseste lostrita la noi in tara.
Acuma as avea o alta intrebare: Cine are puiet de lostrita sau lostrita matura pentru reproducere?
Ma intereseaza pentru a deschide o crescatorie.
Dupa cat stiu eu-cursurile superioare ale Muresului,Bistritei si Viseului.Ce bine ar fi daca am gasi-o mai des,dar cu cat interes exista,nici o sansa.Mi-ar ajunge sa vad cateva atacuri de lostrita si sa stiu ca isi reocupa vechile habitaturi.Un rapitor pe cale de disparitie,
,multi dintre noi nici nu am avut sansa sa-l vedem,ce sa mai vb de copii nostri.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- petre - BerTi
- utilizator constant
Am sunat pe la informatii ROMTELEFON si am primit ceva nr de telefon de la pastravari dar nici una de care ati zis voi. Am intrebat si la pastravari daca au cunostinte de alte pastravarii sau crescatorii unde as putea gasi lostrita si nici un rezultat.
Apelez din nou la voi in speranta ca aveti voi mai multe cunostinte sau posibilitatati de a obtine un nr de telefon de la o crescatorie care sa detina lostrita.
Va multumesc.
Apelez din nou la voi in speranta ca aveti voi mai multe cunostinte sau posibilitatati de a obtine un nr de telefon de la o crescatorie care sa detina lostrita.
Va multumesc.