pescuit salau

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luca
utilizator nou
utilizator nou

pescuit salau

Mesaj de luca » 29 Mar 2005, 21:40

buna seara. sunt nou pe site. si ca pescar nu am prea multa vechime dar boala s-a agravat (bola pescarus cronicus ) mai repede decat experienta de pescar. de aceiia as fi recunoscator tuturor celor care binevoiesc sa-mi dea un sfat legat de tot ce inseamna pescuit atunci cand voi avea nevoie. va multumesc.
:wink:
fir intins

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Mar 2005, 21:46

luca:bine ai venit printre noi,cat putem si stim,te vom ajuta sa devii de-al nostru :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Mar 2005, 07:37

Bine ai venit, Luca!
Pe unde mai pescuiesti in Suceava? Erau iazurile acelea in apropiere de Universitatea din Sv (ma rog, la vreun sfert de ora). Primul, cel mai de jos, era plin de rosioara, bibans si alte "oratanii" iar celalalt, cel de la statiunea de cercetari, avea adevarate trofee de biban...
Ai fost pe-acolo? Chiar mi-e dor de locurile alea.
Alte locuri in Sv, pe unde ai mai fost, sau pe unde pescuiesti?

luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de luca » 12 Apr 2005, 20:33

i-mi cer scuze ca raspund atat de tarziu dar am lipsit o perioada din localitate. Cat despre "salba de lacuri" de langa universitate nu am ce sa spun pentru ca nu am fost pe acolo. Oricum, din ce am auzit, zona respectiva nu mai este atat de productiva. Alte locuri care pentru mine au fost mai interesante si cu rezultat: Banesti, unde am prins stiucuta frumoasa, intr-o balta pe care nu dai doi bani cand o vezi; Hanesti jud. Botosani - contra cost (350.000 lei parca), barajul de la Siret pe raul cu acelasi nume, pe raul Suceava cu rezultate mai modeste, etc.. Ce sa mai spun, zona noastra fiind si o zona de frontiera inrtre pescuitul de ses si cel de munte (parerea mea) nu lasa loc de capturi frumoase sau daca ar fi frumoase sunt foarte rare.
Vreau sa invat sa dau la salau. Daca cineva are vreun sfat pentru prinderea acestui peste il rog frumos sa-mi raspunda. Va multumesc mult.
fir intins

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 12 Apr 2005, 20:47

vezi ca sunt cateva topicuri unde s-a tot vb. de pescuitul salaului !!
poate prinzi ceva de acolo . Ai si la pescuitul rapitorilor un articol despre salau pe baraje , ai si la echipamente si accesori altul foarte bun pt. salau la montura cu peste mort . Studiaza si incearca .
Fir intins !

Scrie răspuns