fishing and hunting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ghinion! Daca nu mai "cadreaza", nu le mai difuzezi!charly 33 scrie:Sunt emisiuni facute acum 5 ani, atunci nu era la moda C&R
Nu ai inteles chiar bine. Partea romana a F&H s-a separat de restul si si-au facut propriul canal, P&V. Nu mai au nici o legatura cu F&H.[/quote]ionut-raptor scrie:Eu asa am inteles ca e acelasi numai ca i-au schimbat denumirea.Dar ma rog,poate am inteles eu gresit
- cristi.albu
- senior
se poate citi aici cate ceva despre subiect; sorry ca trimit tocmai la aces site 

..."no offence" dar site-ul infopescar.tv este praf...arata jenant si din punctul meu de vedere cred ca ar merita un "face lift", texte dezordonate, culori folosite pe font-uri care pe mine sincer m-au deranjat la ochi cand am intrat sa ma uit...deci luati-o ca pe o simpla parere..poate altora le place dar le sugerez sa isi ia o pereche de ochelari UV40 inainteflorentiniuga scrie:Fishzone preia (fura) transmisia de pe infopescar.tv singurul autorizat deocamdata sa retransmita live programul PV TV.

in teorie asa e .. dar in practica sunt cu totul alt gen de emisiuni ... si vanatoare e aproape inexistenta fata de ce emisiuni despre vanatoare erau pe F&H ... (nu sunt vanator dar imi facea placere sa urmaresc emisiunile despre vanatoarea cu caini)Eu asa am inteles ca e acelasi numai ca i-au schimbat denumirea.Dar ma rog,poate am inteles eu gresit
Daca e acelasi lucru dar cu alt nume de ce e de 3 ori mai prost ? lipseste aproape tot timpul subtitrarea - traducerea ... etc.

S'altare și bunăstare !
- serbanhbk!!
- veteran
Hai mai frate si mai cauta si tu in program...La munca!serbanhbk!! scrie:In ce zile si la ce ore sunt emisiuni de spinning? Mai ales etapele din TAVP...

Uite aici:
http://tv.kappa.ro/loc__prog
Vezi la litera P...de la PV-TV!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Sunt si eu fericitul telelespectator al F&H de cca 2 sapt(in sfarsit).
Toate bune si frumoase cu 2 exceptii:
1) Cea mai mica dintre probleme e ca dau mai multe reclame ca PROTV-U
2) Voi v-ati uitat la traduceri!? de obicei ma uit la ce fac aia si nu prea imi pasa ce vorbesc insa din cand in cand mai arunc cate un ochi pe subtitrare si ma ia durerea de cap!
Oare nu ar putea sa dea unui pescar sa faca "Proof reading" adicatelea sa vada daca are sens in limbaj pescaresc ce scriu ei acolo?!
Pentru ca unul care stie, doar se enerveaza dar daca e vreun copil care vrea sa invetze cum e cu pescuitu si citeste ca la stiuca se pescuieste cu "Nada rigida" si cu "mosorul rotativ", o sa ii fie cam greu sa mearga la Arrow sa le cumpere.

Toate bune si frumoase cu 2 exceptii:
1) Cea mai mica dintre probleme e ca dau mai multe reclame ca PROTV-U
2) Voi v-ati uitat la traduceri!? de obicei ma uit la ce fac aia si nu prea imi pasa ce vorbesc insa din cand in cand mai arunc cate un ochi pe subtitrare si ma ia durerea de cap!
Oare nu ar putea sa dea unui pescar sa faca "Proof reading" adicatelea sa vada daca are sens in limbaj pescaresc ce scriu ei acolo?!
Pentru ca unul care stie, doar se enerveaza dar daca e vreun copil care vrea sa invetze cum e cu pescuitu si citeste ca la stiuca se pescuieste cu "Nada rigida" si cu "mosorul rotativ", o sa ii fie cam greu sa mearga la Arrow sa le cumpere.

Spining....Prea bun ca sa fie light...
- pastravarul 77
- utilizator constant