Se mai poate face ceva ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 24 Sep 2009, 10:52

Am semnat aceasta petitie, desi am o senzatie ca mi'am pierdut 2 minute din timp si mi'au crescut dioptriile cu 0.004 degeaba.

Ce se intampla cu aceste petitii online? Se duc undeva? Se finalizeaza cumva?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Sep 2009, 11:06

dati mai departe in lista de mess, sa dea mai departe in lista de mess... sa dea mia departe in lista...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 24 Sep 2009, 11:33

Poate poate ajunge in lista cui trebuie :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Sep 2009, 11:45

cat timp trebuie sa astept sa imi vina mailul ala cu link-ul pe care trebuie sa il accesez ca sa finalizez semnarea petitiei ...

intreb pentru ca astept de vreo ora deja cred si nu am primit nimic si am incercat sa ma mai bag inca o data dar acolo mi se zice ca deja am semnat petitia dar nu imi apare semnatura nicaieri ... :shock:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

aquaelement
junior
junior

Mesaj de aquaelement » 24 Sep 2009, 11:52

d4md3od scrie:cat timp trebuie sa astept sa imi vina mailul ala cu link-ul pe care trebuie sa il accesez ca sa finalizez semnarea petitiei ...

intreb pentru ca astept de vreo ora deja cred si nu am primit nimic si am incercat sa ma mai bag inca o data dar acolo mi se zice ca deja am semnat petitia dar nu imi apare semnatura nicaieri ... :shock:
...dupa ce ai semnat petitia o sa-ti vina un mail de confirmare ,dai clik pe site pentru confirmare semnatura . In general vine destul de repede 1-2 minute ...dar mai asteapta putin ,cine stie !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Sep 2009, 12:00

s-a rezolvat ... se pare ca intr-un final a aparut si mailul ... stiu ca in cazul altor petitii pe care le-am mai semnat mailul ajungea in maxim 5 minute, nu stiu de ce in cazul asta a durat mai mult de o ora ...

bine ca a venit macar ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

nikipiulitza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nikipiulitza » 02 Oct 2009, 07:36

mda.....dar nu numai pe dunare se intampla treaba asta....pescuit cu curent electric. Eu obisnuiesc sa pescuiesc pe Tarlung(in judetul Brasov, un rau populat cu clean, oblete, porcusor, mreana, scobar) si acolo populatia de peste o scazut foarte mult in ultima perioada de timp din cauza acestei practici. Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca imi da mie amenda pentru ca nu am permis de pescuit si dabia prind 2-3 pesti pe zi si lor care curata raul de peste nu le face nimik.............dar tre sa ma obisnuiesc...nimik nu e corect in tara asta

buntaro
senior
senior

Mesaj de buntaro » 02 Oct 2009, 22:20

corect ar fi fost sa iti faci totusi permisul ala de pescuit ca anul asta a fost 30 de lei,rusinica!!

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Oct 2009, 07:12

am semnat petitia dar nu cred ca se va face ceva in acest sens
daca organele locale nu actioneaza atunci e degeaba si ministerul si legea.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

Scrie răspuns