Inedit! Stiuca... la salau

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 26 Sep 2009, 20:44

nenea noe, is alea care le tii agatzate in tavan? :lol: :lol: :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 27 Sep 2009, 09:48

ca unul care a trecut cred de 10 000 buc stiuci, pot spune ca momeala mare nu o selecteaza neaparat, insa cu cea mica prinzi atat mari, cat si mici. :D

pardon, mica inseamna 8-10cm, nu 4-5cm...

de asemeni, acolo unde face astfel de fapte vitejesti, nu prea are pesti mici. parerea mea e ca prefera sa manance pesti mai mici, decat 1 mare.
deoarece efortul inghitirii e enorm! plus ca atunci e foarte vulnerabila, exact ca un sarpe.

am patit si eu o data demult!
, prinsesem un biban de 6-700g la o lingura, si, cand sa=l scot, ZDUV! mio-a maio da o data! norocul a fost ca atunci cand a lovit, a ramans pe loc, asa ca am dat pickup-ul peste cap si i=am dat drumul. am asteptat 30 sec, am intepat SEC, si...am scos 2 pesti. :D era cu gura cat sarpele cand inghite prada!!!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Sep 2009, 20:09

Corect. Eu am patit-o cu un tovaras salau (mare! :lol: ) care s-a dedat la un clenut de vreo 300-400g pe care-l "taraiam" catre mal la lingurita! Ghinionul meu ca in final a deschis gura ...Ca prindeam si eu doi pesti pe o lingurita!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 27 Sep 2009, 20:56

Am primit de curand un mail cu o povestioara despre un somn.
Citez: "Un tip de pe langa Round Lake, Sask. ( Canada ) a vazut jucand, intr-un mod straniu, pe oglinda lacului ceva ca o minge si s-a dus sa vada ce e.

Cand a ajuns acolo, s-a dovedit ca de fapt era un somn care evident ca incercase sa inghita o minge de baschet, dar aceasta i-a ramas intepenita in gura!!

Somnul era obosit mort de atatea incercari de a se scufunda, dar mereu mingea il aducea la suprafata.

Tipul a incercat de multe ori sa-i scoata mingea dar nu reusea. Pana la urma a pus-o pe nevasta-sa sa taie mingea, care s-a desumflat si astfel eliberand calicul somn."
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Enjoy! :D
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 27 Sep 2009, 23:46

plm.... nu mai stiu ce sa cred.... a minge de baschet nu arata aia.... in schimb treaba e clara.... a vrut sa inghita mingea.... :roll:

Sebicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sebicu » 28 Sep 2009, 08:45

Mie-mi place foarte tare expresia somnului in pozele 2 si 3. E mirat ca nu intra sau disperat ca nu poate sa scape de ea? :lol: :lol: :lol:
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...

nikipiulitza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nikipiulitza » 02 Oct 2009, 06:23

si eu am agatat intro zi, din greseala si am ramas uimit cand am vazut-o cu o mreana care era jumate din ea in gura....si io am ramas la banuiala k urma sa isi dea duhul pentru ca a prins o prada prea mare

Scrie răspuns