Am pus cascavalul in ac si am aruncat dar nu am aruncat prea bine si cand sa trag inapoi...undita mea sa agatat de ceva....crezand k am agatat o salcie am tras mai tare si am simtit o smucitura......si cand colo mam trezit cu o stiuca in ac...... si cel mai interesant e k avea si un alt peste ( chiar o mreana inghitita pe jumate,,,,,,doar coada ei era afara din gura). Stiuca a a avut cam jumatate de kilogram.....
Analizando mai mult miam dat seama ce sa intamplat: stiuca a inghitit un peste prea mare pentru ea( nu exagerez, mreana era cam jumate cat era stiiuca dar mlt mai subtire) si urma sa moara probabil sufocata de mreana prea mare pe care a incercat sa o manance ( cu alte cuvinte, mreana ia stat in gat) si io am agatato din greseala cu acul cand am recuperat linia....dar asta e....ghinionul unuia, norocul alttuia....iar acu ma mandresc cu prima stiuca pe care am prinso eu vodata si ...... cel mai mare peste pe care lam prins io vodata ( da...tre sa recunosc k desi pescuiesc de ceva timp nu am prins niciodata un peste mai mare de 1kg