Unde merg si ce fac? (neclaritati privind permisele)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 04 Iun 2009, 13:16

pentru evitarea oricarei neplaceri, e bine de facut o imputernicire scrisa de mana, in cazul in care altcineva iti ridica permisul.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 04 Iun 2009, 22:51

E regretabil daca nu sti la ora asta de unde si cum sa iei permisul dupa zeci de pagini cu explicatii. Da e mai simplu sa deschizi un topic decat sa citesti ce s-a discutat pana acum. Dupa topicuri ca asta am impresia ca ceea ce se discuta e in zadar...

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 05 Iun 2009, 06:57

Poate omul nu a inteles si a vrut lamuriri! Mai sunt utilizatori care inca nu s-au saturat sa raspunda la topicul asta! Ma astept sa mai apara intrebari asemanatoare si in iulie, inainte sa mearga lumea in concediu!

el_disku
junior
junior

ok

Mesaj de el_disku » 09 Iun 2009, 10:21

M-am lamurit.. cu legile din tara asta.. am platit la trezorerie acum urmeaza sa ajung la un sediu anpa sa il ridic. La asociatie miau cerut 115 ron cu permisul inclus dar leam dat cu flit. La intrebarea privind de ce aceasta suma mi s-a raspuns ca cica pt repopulari.. :) hai domle ma lasi :). Inca odata multumesc pt raspunsuri.

el_disku
junior
junior

mda..

Mesaj de el_disku » 18 Iun 2009, 09:33

Pana in momentul de fata.. stau cu chitanta de la trezorerie in buzunar ca un platitor cinstit in timp ce ma plimba domnii dintrun loc in altul.. N-am masina sa ma deplasez pana in buftea plus ca habar nam cum sta treaba acolo. Am platit la trezorerie la mine la Miercurea Ciuc. Si cand am sunat la Anpa am constatat ca doar la Tg Mures sau Brasov pot ridica permisul.. Nasol..

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 19 Iun 2009, 10:10

cu chitanta respectiva + buletin + cerere poti ridica permisul de la orice filiala ANPA din tara, personal sau printr-un "curier".

CaTaLinZIF
junior
junior

Mesaj de CaTaLinZIF » 19 Iun 2009, 22:39

pe chitanta aia trebuie sa specifie neaparat ceva de anpa sau unde se duc banii? sau doar sa fie o taxa pt pescuit si in momentul in care le dai copie la chitanta celor de la anpa se distribuie? ca nu vreau sa platesc aiurea niste bani...

Scrie răspuns