PG doar cu permisul ANPA!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 02 Mai 2009, 14:47

Salut. Platit intreg 3o lei,pentru elevi,studenti si handicapati usor 10 lei,pentru pensionari,veterani de razboi si alt grad de handicapati gratis. In ordinea de mai sus au urmatoarele culori: rosu,galben si albastru.Numai bine. Mircea13

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 02 Mai 2009, 14:51

Salut. Va rog pe cei care aveti numai permis de la ANPA sa scrieti aici cum ati obtinut viza de la Politia de frontiera ? Se pune stampila pe carnet,se da o adeverinta sau cum se face la voi? Multumesc anticipat. Mircea13

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

TaxaPG?!!pentru ce si de ce?

Mesaj de BaTMaN » 06 Mai 2009, 10:31

Mai bine semnati aici cat mai multi,oricum ne-au luat de fraieri!!! http://www.petitieonline.ro/petitie-p27382051.html

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 06 Mai 2009, 17:54

Salut. Am reusit sa obtin viza de la politia de frontiera. Viza se da pe o hartie separata si nu pe permisul de la ANPA.
Cum se poate obtine avizul politiei de frontiera.
-cerere tip adresata politiei de frontiera
-pe o coala tip A4 se pune CI, permisul de la ANPA si chitanta de la trezorerie cu cei 5o lei si se face o copie xerox.
Cererea si copia se depun la Inspectotarul Judetea al Politiei de frontiera din zona voastra.Nu trebuie depus permisul ANPA.Dupa 15 zile vi se elibereaza o hartie cu stampila si semnatura prin care vi se comunica ca aveti permisiunea sa pescuiti in zona de frontiera a judetului unde ati depus actele.Numai bine. Mircea13

AdyGC
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de AdyGC » 02 Iun 2009, 16:01

a incercat cineva cu Pg-ul ala de 5 Lei din ianuarie sa isi puna viza? ce i s-a zis?

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 08 Iun 2009, 21:15

PG in sus, PG in jos

dar daca am doar ANPA si sunt prins fara PG ce risc? daca aleg calea de mijloc: doar chitanta

stie cineva? a patit-o careva? dar va rog fara presupuneri

ma leaga, ma violeaza, ma bate, ma inpusca, ma vaneaza, ma duce la Guantanamo, ma felicita, ma avertizeaza, ma amendeaza, ma lasa fara scule?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Iun 2009, 21:50

edi_curiosul scrie:PG in sus, PG in jos

dar daca am doar ANPA si sunt prins fara PG ce risc? daca aleg calea de mijloc: doar chitanta

stie cineva? a patit-o careva? dar va rog fara presupuneri

ma leaga, ma violeaza, ma bate, ma inpusca, ma vaneaza, ma duce la Guantanamo, ma felicita, ma avertizeaza, ma amendeaza, ma lasa fara scule?
Nuuu, nu te vor bate, nu te vor arunca in Dunare nici nu te vor silui, pur si simplu pun catuse, te duc la sediul lor local si acolo te pun sa muncesti din greu: speli podele, dai lustru, faci serviciu la buda, cureti cartofi etc. Daca ai facut armata cam intelegi ce vreau sa spun! :lol:
Lasand gluma deoparte, daca esti prins fara acel act probabil ca te vor goni de la locul de pescuit si daca refuzi sa pleci sau te intorci dupa ce pleaca ei, iti vor face acte de amenda. Pe care amenda o poti ataca in justitie pentru diverse vicii de procedura.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 08 Iun 2009, 21:57

sau varianta b:

ne intelegem ca intre romani

cat e amenda? ai idee, ai auzit ceva?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Iun 2009, 22:03

edi_curiosul scrie:sau varianta b:

ne intelegem ca intre romani

cat e amenda? ai idee, ai auzit ceva?
Nu prea as crede...mai degaraba cu inspectorul ANPA te intelegi decat cu politistii! Ma rog, daca esti ruda directa cu unul din sefii Politiei probabiul ca dai un telefon si te lasa in pace...ameda? Nu stiu dar banuiesc ca sare de 100 lei, altfel nu ar avea eficienta deloc, nu? Probabil 200-300 lei.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 08 Iun 2009, 22:09

la cati se inghesuie sa raspunda la postul meu cred ca nu sunt prea dese controalele

cam care sunt sansele la iesiri?

1 la 10 (sa nu punem la socoteala norocul)

Scrie răspuns