voi ati vazut cum tine tibanu lanseta in mana?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
voi ati vazut cum tine tibanu lanseta in mana?
chiar acum am vazut emisiunea lui....e tembel la maxim omul, nu m-am putut abtine si va intreb....mai stiti pescari care dau la rapitor si tin lanseta sprijinita in burta si asteapta sa-l traga stiucile din barca..? si tot tibanu a adaugat: "suntem pescari adevarati georgiane" ce sa mai zic? nimic.
voi nu aveti ceva mai bun de facut decat sa va uitati la "ferma animalelor" ?
eu am vazut o singura data o emisiune de-a lui, acum multa vreme, cand era vorba despre o copca amarata urmata de o mare masa si un tiban cherchelit care balosea pe langa un gratar, sau ceva de genul asta
de atunci subiectul asta nu a existat pt. mine....
o emisiune care nu face decat sa intareasca convingerea unora ( non pescari ) ca pescarii sunt niste betivi care se duc pe balta sa scape de neveste
eu am vazut o singura data o emisiune de-a lui, acum multa vreme, cand era vorba despre o copca amarata urmata de o mare masa si un tiban cherchelit care balosea pe langa un gratar, sau ceva de genul asta
de atunci subiectul asta nu a existat pt. mine....
o emisiune care nu face decat sa intareasca convingerea unora ( non pescari ) ca pescarii sunt niste betivi care se duc pe balta sa scape de neveste
dane, sincer m-as fi dus la peste...dar am fost ieri si ma mir ca nu am facut baie...era o gheata subtire rau..si mancata... ce mai... ziceai ca-i cozonac; asa ca azi am stat acasa...si fara sa vreau ma plimbam cu telecomanda...si-l vad pe "exponatul" mai sus amintit. asa ca am schimbat postul si m-am intors la niste dandinete...pe care vreau sa le am gata cand va fi apa lichida.
Fir intins domnilor!
Fir intins domnilor!
Daca nu v-ati uitat la emisiunea lui Tibanu, nici nu stiti ce ati pierdut...
(Asta legat de faptul ca saptamina trecuta cineva facea niste afirmatii despre acea emisiune ... si m-a facut curios.)
Deci, piesa de rezistenta a emisiunii, Tibanu la stiuca. Acum ... ce sa spun ... am vazut pe sticla cum aducea niste stiuci cu lanseta. Insa, ma cam indoiesc sa le fi intepat el, asta nu au aratat. Si, curios, Tibanu nu a scos nici o stiuca din apa (avea ajutoare in barca).
Pina la urma insa a prins si o mirlita (pe care de altfel a eliberat-o) si a mulinat pina a ajuns mirlita a jumatate de metru de virful lansetei ... apoi a scos-o din apa asa, cu lanseta (si bineinteles ca nu ajungea la ea, ii spune Georgian sa lase lanseta mai jos ..)
Iar in final, am "admirat mareata opera", nu mai putin de 15 stiuci intinse in iarba.
Ei bine, dupa o asa emisiune, nu va mai trebui sa negociez cu fiul meu (sa renunte el la desene animate), e preferabil sa a uit si eu la "Tom & Jerry".
(Asta legat de faptul ca saptamina trecuta cineva facea niste afirmatii despre acea emisiune ... si m-a facut curios.)
Deci, piesa de rezistenta a emisiunii, Tibanu la stiuca. Acum ... ce sa spun ... am vazut pe sticla cum aducea niste stiuci cu lanseta. Insa, ma cam indoiesc sa le fi intepat el, asta nu au aratat. Si, curios, Tibanu nu a scos nici o stiuca din apa (avea ajutoare in barca).
Pina la urma insa a prins si o mirlita (pe care de altfel a eliberat-o) si a mulinat pina a ajuns mirlita a jumatate de metru de virful lansetei ... apoi a scos-o din apa asa, cu lanseta (si bineinteles ca nu ajungea la ea, ii spune Georgian sa lase lanseta mai jos ..)
Iar in final, am "admirat mareata opera", nu mai putin de 15 stiuci intinse in iarba.
Ei bine, dupa o asa emisiune, nu va mai trebui sa negociez cu fiul meu (sa renunte el la desene animate), e preferabil sa a uit si eu la "Tom & Jerry".
Mai buna era o emisiune pe Chasse et PecheIoan S. scrie:Ei bine, dupa o asa emisiune, nu va mai trebui sa negociez cu fiul meu (sa renunte el la desene animate), e preferabil sa a uit si eu la "Tom & Jerry".

Cat despre desene animate, sincer, se merita mult mai mult decat o emisiune de-a lui Tibanu'
-
- utilizator nou
Ai dreptate.Eu cred ca in fiecare emisiune ar fi bine sa se prezinte balti si specii de pesti "disponibile" pt acea perioada.Emisiunea Tibanului este buna cand antena tv iti face feste si prinzi doar postul tv respectiv...sau cand esti pedepsit de vremea de afara si stai in casa cu gandul la pescuit...NU LA PESTE!Apropo prohibitia cand se termina ca ma batea gandul la o Delta...