Ce facem pe timpul prohobitiei
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
eu cred ca am sa calculez planul de bataie, pentru perioada dupa prohibitie, am sa reflectez la tehnici noi , am sa mai imbunatatesc arsenalul, si probabil, am sa dau cate o fuga sa probez cate o naluca, sa vedem cum joaca!in rest, hai sa fim oameni seriossi, si sa incercam sa ne abtinem, si sa lasam pesti sa-si faca ritualurile, numa asa copii nostrii, si nepotii nostri mai au sanse sa prinda pesti, si normal,sa fim cat mai ecologici (eu imi dau silinta sa nu las nici un rest pe maluri, avem rucsace, ghiozdane, genti, borsete, in care putem sa depozitam resturile pin ala un cos de gunoil!succes

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- pescardeclean
- utilizator constant
de verificat bete, fire, ace, voblere, lingurite, etc., sunt deja satul dupa o iarna groaznica in care nu am reusit sa ies de mai mult de doua ori. unditele si toate instrumentele le-am rearanjat deja de 1000 de ori. Si atunci sa vezi cand suplinesc mersul la pescuit cu achizitionarea unor produse absolut necesare de la magazinul de pescuit. Sper sa nu dorm iar pe pres.

- johnnybravo
- Moderator
Re: Ce facem pe timpul prohobitiei
ce face toata lumea, merg la muncapescardeclean scrie:Stau si ma gandesc cu durere la cele cateva zile in care prohibitia este in vigoare pentru toate speciile de pesti. Atat la stiuca cat si la restul. voi cu ce va umpleti timpul?

e vorba de 3 zile (15-17)...nici macar weekend-urile nu sunt afectate asa ca nu e nicio problema

-
- utilizator nou
- pescardeclean
- utilizator constant
Re: Ce facem pe timpul prohobitiei
ce face toata lumea, merg la munca 
e vorba de 3 zile (15-17)...nici macar weekend-urile nu sunt afectate asa ca nu e nicio problema
[/quote]
dar eu nu vreau sa muncesc. doar nu sunt tractor, si nici locul de munca nu e crasma sa stai acolo toata ziua
vezi tu eu am concediu in perioada respectiva. pune-te in situatia mea. Ai timp liber n-ai ce face

vezi tu eu am concediu in perioada respectiva. pune-te in situatia mea. Ai timp liber n-ai ce face

- pescardeclean
- utilizator constant