Nu stiu daca s-a mai deschis vreun topic pe tema asta, vad insa ca nu s-a mai actualizat foarte recent daca ar fi, asa ca, propun un subiect de interes national pentru proaspetii posesori de permis dar mai ales pentru cei care inca nu au demarat demersurile necesare obtinerii lui.
Invit forumistii sa posteze aici lista cu apele pe care se poate pescui
doar in baza permisului ANPA, organizate pe judete, fara alte taxe suplimentare la diverse asociatii (exceptie apele de frontiera unde se stie deja ca daca nu ai PG te impusca

). Consider necesar subiectul, deoarece pe siteul ANPA nu exista asa ceva, nenea care dadea permise parea ca nu stie ca mai curg si alte ape decat minerale in Romania, iar unii pescari obisnuiesc sa frecventeze si apele publice din alte judete decat cel de resedinta. Eu spre exemplu, pescuiesc in Ilfov, Calarasi, Prahova, Dambovita, Arges, Buzau, Neamt, Brasov. Cu exceptia Ilfovului si Calarasului unde dau banu' pac-pac ma-ntelegi?!, ca asa e regimul baltii, in toate celelate judete am mers doar pe ape publice. Se zice ca permisul asta e valabil in toate apele publice nearondate,dar nimeni nu stie care sunt alea. Ma indoiesc ca APS-urile sau ce or mai fi vor lua in gestiune praie si rauri pe care vine viitura de 2 ori pe saptamana si cara totul sau lacuri precum Izvorul Muntelui sau Miahailesti, unde este mai multa plasa decat pe toate terenurile de la Wimblendon la un loc

.
Asa ca , cine ce afla , va rog postati aici.