de ce a fost inchis topicul meu ??

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
greerevl
utilizator constant
utilizator constant

de ce a fost inchis topicul meu ??

Mesaj de greerevl » 05 Mar 2009, 20:11

o intrebare pt moderatorul care a inchis topicul meu cu voblere
de ce la inchis :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 05 Mar 2009, 20:58

Nu sunt permise mesajele de genul "up", "sus", "anuntul e valabil in continuare", etc., mesaje ce nu aduc nimic nou in subiect. Anunturile sunt oricum valabile pana cand autorul lor nu spune contrariul.
Daca doriti sa readuceti anuntul in atentia membrilor forumului, atunci va rugam sa postati mesaje cu un minim grad de noutate:
- scadeti din pret
- anuntati detalii neanuntate anterior despre produsul vandut;
- anuntati un bonus nou pentru cel ce cumpara produsul;
- altele de acest gen.
Mesajele fara grad de noutate vor fi sterse fara a mai fi anuntat autorul lor.
In caz ca autorul insista in postarea aceluias tip de mesaje topicul va fi inchis.

scrie CLAR anuntati detalii neanuntate anterior despre produsul vandut
cer moderatorului care a inchis topicul sa reciteasca regulamentul

pilly a cerut privat ,a fost la obiect :wink: am dat anumite detalii despre ce si cum :wink: mai mult ce vreti fratilor
:shock: :shock: :shock:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Mar 2009, 21:44

In lipsa unui moderator iti raspund eu.

Cred ca treaba sta in felul urmator: s-a tinut cont de faptul ca nefiind specificat un numar de voblere care au fost scoase la vanzare, nu e vorba de o vanzare ocazionala, ci de un bussines. Daca se specifica numarul si pretul exact nu cred ca ar fi fost probleme.

O sa primesti mai mult ca sigur si un raspuns oficial.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Mar 2009, 21:56

Am vazut ca Michael a raspuns foarte clar chiar pe topic de ce l-a inchis. In ce limba ar fi trebuit sa raspunda ?

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 06 Mar 2009, 07:49

la vanzare ereau voblerele care SE VAD :wink: :wink: omul sa interesat de ele iam raspuns :wink: :oops: :oops: scuze pt chestia cu up aia e my bad nu citisem regulamentul :oops: (in alte locuri e permis ) sa inchida topicul mi se pare cam exagerat totusi :wink: :wink: :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Mar 2009, 20:51

eu zic ca la vanzare erau modelele care se vad.
cat timp se vand voblere productie proprie, se considera a fi afacere persoanala.
regulamentul acestui forum spune clar ca pentru a promova un produs pe acest forum, trebuie contactat administratorul care sa permita acest lucru.

acest topic a fost facut lipicios tocmai in ideea de a clarifica intrebarile celor cu topicuri inchise

este clar?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 06 Mar 2009, 22:00

Foarte clar.....prietenul meu nu intelesese cum sta treaba p-aci....insa e lamurit...nici o problema si imi cer eu scuze ptr deranjul creat........insa domnul Tudor s-a cam suparat aiurea pe ce a postat prietenul meu...si nu vad unde il deranjeaza pe dansul ca Greerul a gresit...toti gresim.....si va spun sigur ca vorbeste si greerul romaneste....incercati si fiti mai ingaduitori cu nou venitii pe forum.......vad numai critici(din partea unora) si numai laude de mari pescari..............luati-o mai usor fratilor ptr ca am vazut cu ochii mei de ce sint in stare MARII pescari din spatele tastaturii......habar nu au cu ce se papa pescuitul la rapitor.....insa sint dotati cu echipamente de milioane.....polarizatii la ochi( desi ei pescuiesc de 1 luna) si au trusele pline de jucarii colorate....... :P :P :P :P :P :P deja imi este peste putinta sa mai postez ....pacat de adevaratii pescari de pe aici....ca sint cativa fata de care am RESPECT...inclusiv domnul Tudor pe care il cunosc de p la nea Dady ca este un pescar desavarsit.....sper sa nu se supere ca i-am luat apararea lui Greere..... :D eu bateam altundeva apropo
Pilly

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Mar 2009, 22:49

Nu am de ce sa ma supar. Si nici nu eram suparat, insa Greerele a spus ca nu intelege "DC" topicul a fost inchis, ori Michael explicase clar de ce . :lol:
Deci am tras concluzia logica ca mai trebuie explicat si intr-o alta limba.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Mar 2009, 22:57

Poate ar trebui sa spui exact cine si cu ce te-a deranjat, pentru ca exprimarea ta e foarte haotica si poate fi deranjanta. Eu as spune negru pe alb.

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 07 Mar 2009, 09:44

sunteti ft de treaba :wink: :wink: michael sterge/inchide topicul pt ca nu mai are rost :wink: miati lasat o impresie ft ft buna , multumesc .

Scrie răspuns