Vize permise de frontiera pe 2oo9
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Din fericire, cum o sa merg pe Dunare la Giurgiu, Olteniat si T. Severin nu mai am nevoie de PF pentru ca s-a desfiintat obligativitatea lui, Rom si Bulgaria fiind tari UE. Am inteles ca daca am barca pot trece liber in Bulgaria, nu mai e musai sa trec pe la punctul de frontiera....In schimb PF ramane vigilenta la granitele de Est si Nord. Asta e, norocul nostru, al astora din Sud... 

complet eronat.Fario_nebunu scrie:Din fericire, cum o sa merg pe Dunare la Giurgiu, Olteniat si T. Severin nu mai am nevoie de PF pentru ca s-a desfiintat obligativitatea lui, Rom si Bulgaria fiind tari UE. Am inteles ca daca am barca pot trece liber in Bulgaria, nu mai e musai sa trec pe la punctul de frontiera....In schimb PF ramane vigilenta la granitele de Est si Nord. Asta e, norocul nostru, al astora din Sud...
ma faci sa radFario_nebunu scrie:Din fericire, cum o sa merg pe Dunare la Giurgiu, Olteniat si T. Severin nu mai am nevoie de PF pentru ca s-a desfiintat obligativitatea lui, Rom si Bulgaria fiind tari UE. Am inteles ca daca am barca pot trece liber in Bulgaria, nu mai e musai sa trec pe la punctul de frontiera....In schimb PF ramane vigilenta la granitele de Est si Nord. Asta e, norocul nostru, al astora din Sud...

Am inteles ca unul dintre forumisti lucreaza la politia de frontiera. Il rog sa ma lamureasca cu un lucru: o asociatie de pescari le-a promis membrilor ca in baza copiilor aceleiasi chitante de 50 lei obtine PG si la Giurgiu, si la Oltenita, si se poate obtine pe orice judet (repet ca toate astea in urma platirii unei singure taxe dar cu multiplicarea copiilor acesteia)?
va salut
sunt nou aici...
am avut si eu probleme cu pg si permis.la anpa inca nu au venit permnisele(pt cei care nu au inca)si cu pg....este obligatoriu .sa aiba si ei activitate
pescuiesc la dunare in zona oltenita si giurgiu .probleme am avut doar la giurgiu cu grenicerii...bagatori in seama in rest super ok...
sunt nou aici...

pescuiesc la dunare in zona oltenita si giurgiu .probleme am avut doar la giurgiu cu grenicerii...bagatori in seama in rest super ok...
-
- veteran
Daca PG e inca obligatoriu de ce a anuntat mister Boc ca se desfiinteaza PF la granita cu Bulgaria? A zis chestia asta cam acum 2 saptamani! Sau ii doare undeva pe domnii de la Interne de ce doreste premierul?andreiii scrie:va salut
sunt nou aici...am avut si eu probleme cu pg si permis.la anpa inca nu au venit permnisele(pt cei care nu au inca)si cu pg....este obligatoriu .sa aiba si ei activitate

-
- veteran
Fario internele trebuia demilitarizat de vreo 10 ani. S-a intamplat cumva ceva? Nu vezi ca Boc face declaratii numai dupa ce se intalneste cu Baselu?Fario_nebunu scrie:Daca PG e inca obligatoriu de ce a anuntat mister Boc ca se desfiinteaza PF la granita cu Bulgaria? A zis chestia asta cam acum 2 saptamani! Sau ii doare undeva pe domnii de la Interne de ce doreste premierul?andreiii scrie:va salut
sunt nou aici...am avut si eu probleme cu pg si permis.la anpa inca nu au venit permnisele(pt cei care nu au inca)si cu pg....este obligatoriu .sa aiba si ei activitate
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Salut. Noile permise de pescuit emise de ANPA nu sunt asa cum prevede ordinul n753/2oo8 adica plastifiate. Sunt normale si pe ele se poate aplica stampila de viza de la politia de frontiera. Ce e mai dificil ca politistii inca nu stiu acest lucru si asteapta sa le dea ordin superiorii lor ca sa faca asta.Trebuie sa mai treaca ceva timp pana vor pune in aplicarea acest mod de viza a permiselor de pescuit.si cu viza de frontiera.Numai bine. Mircea13