fishing and hunting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
misulian,
Cei care au RDS si au pachetul cu HBO au F&H si merge normal (adica nu e carp zone pe el) Carp Zone este de la infopescar.tv ca ... cadou
nu de la F&H
acel post pe RDS merge.
Michael
valabila treaba de mai sus si la TM.
Zi faina !
Cei care au RDS si au pachetul cu HBO au F&H si merge normal (adica nu e carp zone pe el) Carp Zone este de la infopescar.tv ca ... cadou

nu de la F&H

Michael
valabila treaba de mai sus si la TM.
Zi faina !
Pe un fund de lac, patru ochi luceşte. Ce să fie oare...? Este două peşte !
Se pare ca miscarea acestei zone pe ,,bat" in sus si in jos creaza placere celor ce au virusat programul ! De ce sa vedem pastravi, lipani si alti pesti de rau pe care sa-i prindem intr-un pescuit dinamic, cand foarte bine putem sta in sezlonguri dormitand langa o groapa plina cu crapi mult mai ieftin de crescut si de intretinut. Altii vor sa scape de ei si noi cautam sa-i inmultim. 

- misulian
- utilizator constant
mersi fain de informatii,
o sa fiu nevoit sa-mi pun si eu digi ca alta solutie n-am, la noi in Baia Mare avem doar un singur furnizor de Cable TV, si-a facut si RDS reteaua lor separata, dar inca nu au nici un abonat probabil ceva motive tehnice (dar care tin deja de 1 an de zile) Ce sa fac, monopolu asta din Baia Mare ma priveaza de F&H si de GSP TV.
Asa ca astep sau imi pun digi !
Numai bine
o sa fiu nevoit sa-mi pun si eu digi ca alta solutie n-am, la noi in Baia Mare avem doar un singur furnizor de Cable TV, si-a facut si RDS reteaua lor separata, dar inca nu au nici un abonat probabil ceva motive tehnice (dar care tin deja de 1 an de zile) Ce sa fac, monopolu asta din Baia Mare ma priveaza de F&H si de GSP TV.
Asa ca astep sau imi pun digi !
Numai bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
trebuie sa iti iei digi cablu sau digi satelitMichael scrie:deci daca bag pachetul cu hbo la rds, am si asta.
tnx.
daca iti iei pachetul extins care contine si hbo si f&h sa le ceri si cutiuta minune pt digi cablu
la noi nu mai sunt de vreo 4luni

au ramas doar cele prin satelit si astea sunt alti bani alta distractie

am digi cablu, fara receiver deocamdata....semnalul e analog inca.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
asta nu e bun?
http://www.canale-tv.net/tv-channels/ro ... tream.html
http://www.canale-tv.net/tv-channels/ro ... tream.html
Michael va recomanda Regulamentul forumului