pescuit transformat in macel / protv video
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit transformat in macel / protv video
in urma cu ceva luni am gasit un video dezamagitor pe site-ul protv, mi-am adus aminte de el asa ca va rog sa il urmariti si voi si sa va spuneti parerea:
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile ... narii.html
parerea mea e ca, video-ul respectiv, intr-un fel sau altul promoveaza braconajul, dandu-le noi idei braconierilor nostri de pretutindeni. si propun ca fiecare dintre voi care cititi acest post sa lasati un comment("INLATURATI ACEST VIDEO DE PE SITE") video-ului respectiv. in cazul inlaturari acestui video de pe site, cu siguranta vom scapa o multime de pesti de la moarte (peste matur=>icre=>puiet... mii, miliarde)
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile ... narii.html
parerea mea e ca, video-ul respectiv, intr-un fel sau altul promoveaza braconajul, dandu-le noi idei braconierilor nostri de pretutindeni. si propun ca fiecare dintre voi care cititi acest post sa lasati un comment("INLATURATI ACEST VIDEO DE PE SITE") video-ului respectiv. in cazul inlaturari acestui video de pe site, cu siguranta vom scapa o multime de pesti de la moarte (peste matur=>icre=>puiet... mii, miliarde)
sincer am mai auzit de asemenea "pescuit" la salmonide, in special pastrav, dar la somn sau la stiu eu ce alte familii mari de peste, inca nu. Si inca, cred ca inlaturarea lui poate ajuta...tali scrie:la ce propui tu n-ar mai trebui sa fie nici un film pe siteuri cu spargeri de magazine , crime, violuri sau alte fapte penale. tocmai cand vezi un astfel de film te apuca scarba si daca esti om faci exact opusul, cat despre braconieri fac ce vor ei idifrent daca vad filmuletul asta sau nu.
- MARIUS POPA
- veteran
altii pescuiesc o viata intreaga si viseaza la "operatiunea monstrul"!ei ei, nu i-as da eu cu toporul in....!sunt mandrii de ei, !nu ai ce sa le faci, numai batuti, pentru ca nu stiu ce este ala ecosistem si bogatia lui care se rareste!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- silvian2007
- junior
.
va dati seama ca nu e primul si nici ultimul peste prins in acest fel de acesti muisti nenorociti...