Minciuni Penale

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 25 Ian 2009, 13:43

apsalba scrie:fff,

Daca citeai cu atentie OM 753/2008, vedeai la art. 6 ceva cu zonele de competenta ale asociatiilor. Te-ai intrebat vreodata care sunt alea si cum se intra in posesia lor? Te asigur ca acolo unde avem ape, pescarii afiliati la asociatiile noastre pot folosi carnetul de membru ca document ce le dreptul de reciprocitate. Cei care nu sunt membri vor pescuit in conditiile impuse de regulament.
Cred ca tu nu intelegi rolul adevarat al asociatiilor. Vrei sa ne interzici acest drept? Vezi acest drept se interzice doar in stare de necesitate sau de razboi.
1. inceteaza te rog cu confuzia de termeni ("avem ape") pentru ca NU AVETI NICIO APA din cele catalogate si definite in lege drept bazine piscicole naturale !!!
2. zonele de competenta sunt acele zone pentru care ati solicitat si vi s-a acordat dreptul de practicare al pescuitului sportiv SI NIMIC MAI MULT. Nu aveti EXCLUSIVITATE (aia era prevazuta in HG 323/2008 acum ABROGATA) si nici vreun alt drept suplimentar. Pana la schimbarea legii, pe acele ape vor putea pescui nu numai membri asociatiilor respective ci si oricare alt detinator al unui permis de pescuit recreativ/sportiv eliberat de catre ANPA.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Ian 2009, 15:16

culmea este ca de la un timp si ajvps-urile si aps-urile au ape peste tot.
si nu de la anpa,de la te miri cine,dar nu de la cei in drept.
pt asociatii merge sa interpretezi legile cum vor ele,dar pt cetateanul de rand,nu.
halal democratie,asa legi,asa conducatori.
In realitate, în protocol, după cum am fost informaţi de Administraţia Naţională a Apelor Române, se menţionează că s-a avut în vedere realizarea unui plan de management a resurselor acvatice vii şi date privind cantitatea şi calitatea acestor resurse, iar orice altă întrebuinţarea a protocolului de către Federaţia Naţională a Pescarilor Sportivi din România este abuzivă, ilegală şi atrage răspunderea exclusivă a părţii care încalcă limitele înţelegeri
in incinta unui magazin cu articole sportive din municipiu au fost emise carnete de membru pescar sportiv pentru AJPS Galaţi, fiind folosite ca permise de pescuit sportiv.
ia uite,pt aps-uri merge sa se elibereze asa zise permise de pescuit prin alte forme decat asociatia in sine,dar cand e vorba ca ANPA sa faca acelasi lucru nu mai este legal,democratic si constitutional.

:evil: :evil: :evil:

daca urmaresc postarile lui apasalba si comentariile din emisunile TV ce au loc in ultimul timp la noi in judet pe tema pescuitului sportiv si care il au ca protagonist pe vestitul Antonescu (seful ajvps valcea),nu este practic nici o diferenta,dar absolut niciuna.
acelasi cantec si aceeasi poezie.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Ian 2009, 23:36

din pacate cu acelasi protocol sunt pacaliti si pescarii din sibiu.la care le mai merge caci destui au fost informati pe balta de acesta pacaleala.dar sa va spun diferenta din punctul meu de vedere: concurenta e buna si da rezultate dar in acest caz problema e in felul urmator .la ajvps permisul era 70 lei la "asociatia de apartament" 60 lei.oricui pot prezenta documente cu activitati si rezultate(ca sunt multe , putine, sunt) in schimb nu am auzit nici macar odata ca cineva de la eco pescar sa faca ceva pe balta.asadar apsalba , toata federatia lu peste prajit si mai ales eco-pescarusi pentru ce 60 lei cand la agentie a trebuit sa virati 20 lei de la fiecare membru????????diferenta pentru ce?????rame , chenti , viermusi, bete la omul care le vinde????nu ca sunteti urmasii cuiva ci sunteti mai neinteresati de pescuit decat altii si mai interesati de ciolan ca altii.rusine sa va fie.
poti sa apari cu tot felul de acuze cand sunt infiintati unii si altii cu toate informatiile tale trunchiate.

invata un lucru(daca poti si reusesti): lupta pentru pescari ca ei platesc cotizatia si vei fi mai apreciat de 10000 ori decat daca vii si te lauzi cu tot felul de procese.iti spun sigur ca nu asta e problema lor si nu asta ii doare si ii intereseaza.vor sa aiba ce sa pescuiasca si unde. atat. si daca le asiguri fi convins ca vor platii ca sunt constienti ca nu se poate gratis.
si scuze ca iti spun atat timp cat ai fost crescut intr-un anumit regim nu vei putea gandii ca si cum ai fi fost in altul.banuiesc ca esti apropiat ca varsta de selaru, de x, y pe care ii blamezi.nu vei gandii ca mine care am prins doar inceputul copilariei in comunism .

poti sa ma acuzi , poti sa ma ameninti, poti sa faci ce vrei tu, nu vei face nimic altceva decat sa iti dai iar arama pe fata(pe care o cam stiu toti) dar pentru mine reprezinti 0.(asta e un zero pacat ca nu il pot pune mare cu caracter de 80-100)

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 26 Ian 2009, 01:23

si aici "pescuitorul" , trebuie sa recunosc ,are dreptate 100 %.
Ajvps vine des in control pe cand Eco , nici nu stiu cum arata de cand sunt ei infintati.Am sperat in mai bine prin concurenta dar fara nici un rezultat. In prima faza a contat mult ,dupa ........0.Nu conteaza cum te numesti ci ceea ce faci .

Solithar
junior
junior

Mesaj de Solithar » 26 Ian 2009, 19:35

In Bihor AJVPS-ul vinde permise de cateva saptamani ... adica acel carnet aferent "partidului" (legitimatia de asociat) si pe langa, ceva permis cartonat asemanator cu cel de la ANPA pe 2008 doar ca e si pe 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Ian 2009, 10:02

Alex sa inteleg ca pentru fiecare membru Eco ce plateste cotizatie,Gabi de la mag. primeste 20 ron?Intreb aici(si nu pe mp) ptr. ca nu am nimic de ascuns si ce se face cu banii mei chiar ma intetreseaza.Daca e adevarat,sper ca nu arunci doar asa o pastila,e foarte grav.Oricum astept si raspunsul de la Apsalba,pentru ca Eco e in ograda lui.Oameni pe care nu i-am vazut in controale sau sa fugareasca vreun braconier.
Deci Alex,sa stim si noi,voi aveti dreptul sa eliberati permise pentru apele din judet(nu vb.de Sopa)sau nu?Eco sustine ca nu aveti nici un protocol incheiat,iar ei sunt singurii ce o pot face.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 27 Ian 2009, 12:14

cronologic:
nu am de unde sa stiu ce comision primeste gabi. el face in numele eco.
de ex: tu platesti 60 lei el trebuia sa dea undeva la 20 ron la anpa. 40 lei nu stiu si nu e treaba mea sa intreb ca nu sunt membru acolo.
citeste articolul de la inceputul topicului si exact pe acelasi protocol va vizeaza el carnetul de membru.un protocol care il am si cine doreste poate venii sa se lamureasca cat de curveste e incheiat, fara sens , adica tipic ......
si e un protocol in care el implementeaza un plan de management care i-a fost respins de autoritatea care se ocupa de pescuit in romania. trage tu concluzia

permise de pescuit nu elibereaza nimeni .nici anpa. vom vedea ce va fi. momentan peste tot se vizeaza carnete de membru fara niciun permis.
pescuitul in romania este terminat la ora asta dupa legislatie. in vigoare e un ordin care ne explica doar ce e undita si ce e bazinul .........

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Ian 2009, 12:44

Da, se pare ca cine nu are nimic de ascuns raspunde,altii... tac chitic.

valytgv
utilizator nou
utilizator nou

Ce vina are omul de rand ?

Mesaj de valytgv » 27 Ian 2009, 16:38

la ora actuala asociatiile se pot infiinta si radia usor.Este necesar avizul tuturor institutiilor de control la locurile de pescuit,solicitate de cel care elibereaza documentul chiar pe fiecare permis.Sa vedeti reactie a celor care folosesc drepturile asciatiilor,dar uita obligatiile,cum ar fi obligatia de a curata locurile pentru care se percep taxe !

Scrie răspuns