poza cu peste si mos

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

poza cu peste si mos

Mesaj de danr » 09 Feb 2005, 15:26

cine ghiceste ce peste a prins mosu mustacios si la ce l-a prins ?

http://www.cabelas.com/

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 09 Feb 2005, 16:10

Ualei, ualei :wink:
Tz, tz, tz ... mai da' au ceva tupeu americanii astia sa faca reclama mascata la sculele lor specializate si plasticele moi inventate tot de ei ... :twisted:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Feb 2005, 17:12

m-am uitat si eu pe faimosul site
www.pikeandpredatorsmagazine.com

ce sa vezi, despre zander ( faimosul salau ) ce gasesti prin articolele scrise de maestrii britishoi:

citate:
THERE CAN be fewer xxx that swim in British waters, which we know so little about than the zander
tan tanin, pestele fantoma

Although there have been dedicated zander rods about for quite a few years no major tackle manufacturer had seen them as a viable commodity. That changed last year with the advent of the Fox zandermaster series
ia te uita, a aparut o lanseta specializata pentru salau, minune !!!!
My alarms (Optonic Super XL’s) rarely give false bleeps any way. But it is so easy to miss just a slight rod nod if you are not constantly scanning the rod tops and a single bleep may be all the indication that you get
omul da la viu ca asa se prinde, si e dotat cu alarme electronice deosebite, sa nu cumva sa aiba rateuri :shock:

dar vine si arma secreta plastice ???
nooo, trena cu momeala vie

Because of the mobile nature of trolling it allows the angler to find the packs of zander incredibly efficiently. I have had some great days trolling livebaits for zander on Roswell in particular

si acum, dupa ce a prezentat tot ce-i mai bun la pescuitul salaului: noile lansete fox zander master, alarmele electronice, si trena deosebita cu momeala vie, urmeaza concluzia:
So the tactics have moved on, the tackle has progressed and the xxx are getting bigger. There cannot be a better time to be a1 zander angler
esti lamurit cum sa fi un mare pescar de salau ???
daaaaa

plastice ? nu sunt mentionate, cine mananca prostiile astea ?
si nu este un articol despre salau la momeala vie, este un articol despre pecuitul salaului in general.....

Borealis Fly
veteran
veteran

Mesaj de Borealis Fly » 09 Feb 2005, 17:34

Da Dane ... dar ca si in PMA ... nu poti sa faci reguli. Doar ca sunt bete specializate nu inseamna ca trebuei sa si pescuiesti cu ele pentru a prinde peste.

Cam cu 15 ani in urma am vazut aici pescari care pescuiau cu Jig+vobler si lansete scurte la salau. Pescuiau la deriva peste locurile citite la ecolod si m-au uimit sa vad cat salau prindeau meseriasii. Aveau niste scule modeste ... dar bune. Dar am vazut atat Jugiri simple dar si modificate, ... sau voblere la fel originale dar si modificate de baieti.

Eu aveam si eu scule ami scumpe dar al stiuca pescuiam cu un bat telescopic din 5 buc ... cred (e pritr-o lada si nu mai stiu cum arata) ... dar tin sa te asigur ca erau putini acre se incumetau sa se intreaca cu mine la prins stiuci. Pescuiam zi de zi ... si pana la urma am ajuns sa pescuiesc cu doua voblere si doua linguri. Atat! Le-am tot redus de la doua cutii mari Plano ce gemeau de toate tipurile si culorile.

Am facut vara pe guideul pentru nemtii veniti in concediu. Nu aveau maini sa care toate sculele ... si cand ma vedeau cu telescopul si cu o cutiuta ridicau din sprancene. Dar prindeam peste si pana la urma tot la voblerele mele si lingurile mele ... se prindea. :oops:

Asa ca mania asta la anumite stiluri de pescuit, de a crea "scule specializate" mi se pare doar un nou stil de marketing a produselor de pescuit. Doar trebuie sa vanda, sa vanda , sa vanda ... sa umple buzunarele actionarilor. :lol: :lol:
Fir intins!
Borealis F

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 09 Feb 2005, 18:53

salut Borealis.ce ai spus se potriveste perfect cu filozofia si tehnica mea de pescuit .asta nu inseamna ca nu car permanent un kil de cauciuc si unul de jig-uri dupa mine.faza cu pescuitul zi de zi ma aranjeaza perfect,nu ma plictisesc niciodata si devin din ce in ce mai dependent.
cand depune icrele stiuca la voi?
walleye

Mulder
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mulder » 09 Feb 2005, 21:00

Borealis Fly scrie:... si pana la urma am ajuns sa pescuiesc cu doua voblere si doua linguri. Atat! Le-am tot redus de la doua cutii mari Plano ce gemeau de toate tipurile si culorile.
Hai, ca sa nu ne lasi mirati, care erau voblerele si lingurile alea fermecate?

:lol:

Scrie răspuns