@ Marius Popa
Pe un tambur de la mulineta am Trabucco alb (de care cred ca ai si tu), pana mi-am luat multi am pescuit numai cu el, am prins clean fara probleme si cand apa era limpede. Foarte drept este ca am avut si eu partide (cu acelasi fir trabucco) fara nici un atac, mai sunt si zile din astea in care mai bine stai acasa langa nevasta. De cand mi-am luat PP(10 lb) nu am mai pus tamburul cu mono pe mulineta. Aventajele pe care le-am observat eu: 1-scad considerabil numarul nalucilor pierdute, 2-lanseu mai lung, 3- simti mai bine orice atac, agatatura, 4-avand elongatie nula, aproape ca nu mai tre sa dai contra(se inteapa singur)
Numai bine !!!
citi lbs fac mm?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu 8 lb sa fi dezamagitMARIUS POPA scrie:aha, multumesc frumos, am comandat de 8lbs, sper sa nu fiu dezamagit, din cat evad fiecare are parerea lui sau informatia lui,!
sper sa pot rupe gura la cleni linistit!
salut!

Cand imi aduc aminte ca tipul asta spunea ca-i stric topic-ul ,ala cu textilul la clean,iar acuma il cauta,ma apuca sila mai Radule...old_radu scrie:...pune linistit PP de 8 lbs sau chiar de 10 lbs si incearca cleanul.In ciuda faptului ca au fost discutii ,chiar foarte incinse,despre acest lucru , se prinde bine clean si cu acest fir.MARIUS POPA scrie:...la clean nu pot pune fir asa de gros, e si el mai cu clasa, nu se arunca la orice...,
Fir intins ! tuturor.
ilie scrie:Cand imi aduc aminte ca tipul asta spunea ca-i stric topic-ul ,ala cu textilul la clean,iar acuma il cauta,ma apuca sila mai Radule...old_radu scrie:...pune linistit PP de 8 lbs sau chiar de 10 lbs si incearca cleanul.In ciuda faptului ca au fost discutii ,chiar foarte incinse,despre acest lucru , se prinde bine clean si cu acest fir.MARIUS POPA scrie:...la clean nu pot pune fir asa de gros, e si el mai cu clasa, nu se arunca la orice...,
Fir intins ! tuturor.
Eu am inteles ca "tipul asta" cauta mono, nu textil. Asa ca las-o si tu mai moale si nu-ti mai fa sila din atata lucru.MARIUS POPA scrie:eu vorbesc de monofilamente nu de multi!
Cool
@marius
cam gros de Silver Thread de 8 lb dupa gustul meu, eu cu asa ceva cautam stiuca. Da nu-i bai, mai iei o rola si de clean, de 4 lb.