BRACONAJ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
BRACONAJ
Domnilor bacauani
Am vazut si eu razia de saptamana trecuta organizata pe Racaciuni si m-am bucurat ca i-ati mai `chelit` de plase pe nemernicii de plasari dar ieri
duminica 07 septembrie am fost la pescuit pe lac si baietii au `tras` la panze cu barca ziua in amiaza mare mai mult de jumatate de zi.
Nu stiu ce sa mai cred, mai ales dupa ce vazusem la televizor cu ochii mei actiunea de acum cateva zile.
Mai acum ceva timp domnul profesor Rang stiu ca intocmea un memoriu adresat direct catre organizatiile ecologiste si U.E. pentru salvarea ariilor naturale protejate asa cum sunt inregistrate lacurile de acumulare de pe raurile Siret si Bistrita dar nu am mai izbutit sa iau legatura cu el sa vad daca si ce rezultat a obtinut macar teoretic ca practic se vede.
Am vazut si eu razia de saptamana trecuta organizata pe Racaciuni si m-am bucurat ca i-ati mai `chelit` de plase pe nemernicii de plasari dar ieri
duminica 07 septembrie am fost la pescuit pe lac si baietii au `tras` la panze cu barca ziua in amiaza mare mai mult de jumatate de zi.
Nu stiu ce sa mai cred, mai ales dupa ce vazusem la televizor cu ochii mei actiunea de acum cateva zile.
Mai acum ceva timp domnul profesor Rang stiu ca intocmea un memoriu adresat direct catre organizatiile ecologiste si U.E. pentru salvarea ariilor naturale protejate asa cum sunt inregistrate lacurile de acumulare de pe raurile Siret si Bistrita dar nu am mai izbutit sa iau legatura cu el sa vad daca si ce rezultat a obtinut macar teoretic ca practic se vede.
- Lucius
- utilizator constant
Uite aici cativa baieti numai buni de puscarie: http://www.youtube.com/watch?v=r7K-yI1qOjU
inregistratil repede daca vreti sa il folositi ca proba,ca s-ar putea sa dispara
stiam ca se face asa ceva da nu am vz niciodata
, si mai urit ca asta se intimpla doar in prohibitie si se intimpla si cu crapii mari(crapoaice in special)si in prohibitia la stiuca, numai ca pe astea le mai si inpusca criminalii

stiam ca se face asa ceva da nu am vz niciodata

Un tip din Oravita mi-a spus ca sambata trecuta a mers in zona Bazias pe la 3 noaptea .S-a uitat cu lanterna la apa ca sa vada locurile si , surpriza ,langa mal era un somn de 9-10 kg , ametit , pe care l-a prins cu minciogu'
. Probabil ca bause cam mult "curent". Si eu ma mai mir ca in zona nu se mai prinde peste 

dumnezeii masii de "meserias".Lucius scrie:Uite aici cativa baieti numai buni de puscarie: http://www.youtube.com/watch?v=r7K-yI1qOjU

iar cretinii aia din barca,.....ce sa mai spun?? niste oligofreni retardati

..................oligofrenii,retardatii,sunt niste oameni amariti lipsiti de sansa.
................toti cei din barca sunt "CRIMINALI" ,este putin spus.Va spuneam de505,acolo Dunarea este mai putin lata si nemernici de "bulgarieni" au inceput in lipsa cu desavirsire a pf ,fac legea.E drept numai noaptea.
................toti cei din barca sunt "CRIMINALI" ,este putin spus.Va spuneam de505,acolo Dunarea este mai putin lata si nemernici de "bulgarieni" au inceput in lipsa cu desavirsire a pf ,fac legea.E drept numai noaptea.