pentru prima oara in delta august 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
pentru prima oara in delta august 2008
Fratii mei,
Anul asta ma duc pentru prima oara in delta - sincer sa fiu - habar n-am cu ce incep.
Va rog sa ma ajutati cu ce informatii puteti: unde sa merg ( niste clienti ai mei mi-au recomandat mila 23 ) cu ce sa merg pana acolo , cu ce sa ma pregatesc ( nade si alte alea ) , unde sa ma cazez ( poate aveti vreo familie unde sa ma indrumati sa nu ma duc ca bou-n porumb ).
Vreau sa ma duc in ultima saptamana din august. Ce as putea sa prind avand in vedere ca astia anunta ca o sa fie cam cald luna asta.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Fire....
Razvan
Anul asta ma duc pentru prima oara in delta - sincer sa fiu - habar n-am cu ce incep.
Va rog sa ma ajutati cu ce informatii puteti: unde sa merg ( niste clienti ai mei mi-au recomandat mila 23 ) cu ce sa merg pana acolo , cu ce sa ma pregatesc ( nade si alte alea ) , unde sa ma cazez ( poate aveti vreo familie unde sa ma indrumati sa nu ma duc ca bou-n porumb ).
Vreau sa ma duc in ultima saptamana din august. Ce as putea sa prind avand in vedere ca astia anunta ca o sa fie cam cald luna asta.
Fire....
Razvan
Pentru prima oara in delta august 2008
Eu iti recomand sa nu te duci la mila 23, dar daca totusi esti hotarat, cel mai bine te cazezi la oricare gazda, ca toti vor sa faca un ban si nu sunt preturi de speriat. Tot ei iti vor indica si locurile cele mai bune. Ei au tot interesul ca tu sa prinzi, pentru ca atunci spera si ei ca la anul sa revii tot acolo. Trebuie doar sa fi si tu mai sociabil si dragut cu ei, chiar daca la prima vedere ei iti vor parea mai ursuzi.
Eu o singura data am fost in august in delta (in 1988) si de-atunci nu ma mai duc decat toamna sau primavara. Vara te omoara tantarii.
Eu o singura data am fost in august in delta (in 1988) si de-atunci nu ma mai duc decat toamna sau primavara. Vara te omoara tantarii.
- johnnybravo
- Moderator
dar ce are mila 23?
razvan, da un google search dupa "cazare mila 23" sau "cazare crisan" si o sa gasesti pensiuni
mai concret: http://ruraltourism.ro/delta/html/deltaro.html
razvan, da un google search dupa "cazare mila 23" sau "cazare crisan" si o sa gasesti pensiuni
mai concret: http://ruraltourism.ro/delta/html/deltaro.html
Si eu sunt "fan" Mila 23.
Pensiuni civilizate si preturi la fel;daca vrei la VIP sunt si din alea(Pescarusul alb,IOROM,etc).
Locuri bune de stiuca si somn.
Se ajunge cu pasagerul din Tulcea(plecare 13.30)si te dai jos la Crisan unde te sui pe un alt vaporas care ta va duce la Mila.
Mai este si varianta rapidelor(Colanda Expres) dar e bine sa fie grup(5-6) ca iti ia cam 100 eur cursa.
Pensiuni civilizate si preturi la fel;daca vrei la VIP sunt si din alea(Pescarusul alb,IOROM,etc).
Locuri bune de stiuca si somn.
Se ajunge cu pasagerul din Tulcea(plecare 13.30)si te dai jos la Crisan unde te sui pe un alt vaporas care ta va duce la Mila.
Mai este si varianta rapidelor(Colanda Expres) dar e bine sa fie grup(5-6) ca iti ia cam 100 eur cursa.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
- Bogdan_Alex
- veteran
sau te poti opri la crisan, daca nu vrei inca o plimbare cu barcazul.
aici ai canalul crisan-caraorman, dunarea veche ( pe ambele bucle), lacuri gen iacub, cuibida etc.
daca ajungi la 11 in tulcea si pleci cu prima rapida, la 2 esti deja cazat.
ai rapide la 11.30 (ponton Hera) , 13:30 (diana) , si 17:30(sfantu gheorghe) , cu aproximatie.
Pretul este de 45lei...cam piperat mama lor de rusi sau moldoveni ce-or fi ei dar..... daca esti prima oara in delta te sfatuiesc sa te intorci cu vaporul clasic pentru peisaj, dar du-te cu rapida ca sa castigi o eventuala partida de seara sau ma rog...sa eviti oboseala excesiva.
aici ai canalul crisan-caraorman, dunarea veche ( pe ambele bucle), lacuri gen iacub, cuibida etc.
daca ajungi la 11 in tulcea si pleci cu prima rapida, la 2 esti deja cazat.
ai rapide la 11.30 (ponton Hera) , 13:30 (diana) , si 17:30(sfantu gheorghe) , cu aproximatie.
Pretul este de 45lei...cam piperat mama lor de rusi sau moldoveni ce-or fi ei dar..... daca esti prima oara in delta te sfatuiesc sa te intorci cu vaporul clasic pentru peisaj, dar du-te cu rapida ca sa castigi o eventuala partida de seara sau ma rog...sa eviti oboseala excesiva.
Personal, sunt fan Sf Gh,dar nici Chilia ,nu e departe.Consider ca Sulina e un fel de Magheru din Bucuresti {scuze}.Dupa mine cine nu a vazut DELTA pierde 10 ani din viata .Asa ca fratilor nu conteaza unde va duceti ,ducetiva si nu va va parea rau.Sa aiva ochiul cit maslina!!PS :si inca ceva ,din cort viata se vede "ALTFEL"
-
- veteran
Re: pentru prima oara in delta august 2008
razvan ioan scrie:Fratii mei,
Fire....
Sunt de acord cu Meas si eu sunt fan Mila 23. O gazda buna gasesti la Vanea-Sovieticu la intrare in sat cum vii dinspre Sontea,in dreptul liniei de inalta tensiune,are omu si barci de inchiriat si poti scoate un pret bun. Cunosc cativa pescari buni din Targoviste care merg in fiecare an la Mila. Despre pesti te orientezi la fata locului.
Razvan
Pentru prima oara in delta august 2008
Sunt de aceeasi parere cu Bogdan_Alex referitor la Crisan si oportunitatile de acolo. Nu am ceva anume cu Mila 23, dar sunt putine locuri care mai au si peste. La asta ma refeream. Ma gandesc ca de aia mergi sa si prinzi ceva, nu ?