ORA FATALA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 12 Ian 2005, 10:54

eugen scrie:paul,
ai prins tu stiuca pe intuneric?
:lol: nu poate fi acuzat de nimica paul: n-a zis ca a prins noaptea, a zis numai ca-i mai activa noaptea; cine stie? discoteca, dentist, betzii, astea alea alea, dementza.
oricum i se face o foame de dimineatza...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2005, 11:03

Si eu am citit undeva ca stiucile sunt active (si) noaptea. Nu imi amintesc exact unde, dar incerc...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Ian 2005, 11:27

eu chiar am incercat mai demult, pana a dat prima geana de lumina am frecat-o aiurea, inclusiv cu shaduri fluorescente. sunt absolut convins ca dorm de sparg noaptea, ca si bibanii. nu am dat cu viu insa niciodata, poate pur si simplu ar manca dar nu vad suficient de bine ca sa atace.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 12 Ian 2005, 11:30

..dar salaul haleste grozav noaptea cateodata, am avut niste partide cand l-am spart (la viu, ca atunci nu le-aveam cu plasticele)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2005, 11:35

razvan m. scrie:Si eu am citit undeva ca stiucile sunt active (si) noaptea. Nu imi amintesc exact unde, dar incerc...
Hai ca iti aduc eu aminte unde ai citit :)
Ziua, stiuca sta ascunsa in preajma vegetatiei, aproape nemiscata, in pozitie oblica ( de atac - cu capul mai sus; de repaus - cu capul mai jos ), repezindu-se numai asupra pestilor care ii trec prin preajma, insa noaptea vaneaza activ pentru a-si potoli lacomia ( desi urmareste mai ales maruntisul, poate inghiti si pesti mai mari, pana la 1/3 din greutatea proprie ). Se hraneste pesti marunti, broaste, serpi de apa, mamifere mici de apa si se arata a fi si canibal.
Probabil aici am citit si eu: http://www.rapitori.ro/pestii.php?id=12
eugen a scris:
paul,
ai prins tu stiuca pe intuneric?

NU!
Stiuca nu am prins noaptea, dar clean am prins de nenumarate ori. La plumb.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 12 Ian 2005, 11:42

salaul da. si e chiar mai bine sa dai noaptea ca nu mai ai atacuri de la tupeistii aia de bibani. pacat ca e ilegal. :)

am mai prins si vazut la altii ca se prind noaptea si vaduvite si avati, la suprafata, dar numai langa baraje dotate cu ceva becuri destul de puternice. daca e ceva lumina poate papa si altii. dar pe intuneric deplin salaul chiar e singurul rapitor care vaneaza, cel putin din cate stiu eu.
d'aia ma miram cand a zis paul de stiuca.

ammody
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ammody » 12 Ian 2005, 11:44

Nu stiu noaptea daca sunt active , dar inainte de a se lasa noaptea , pe semi-intuneric se prind .

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Ian 2005, 11:48

ammody scrie:Nu stiu noaptea daca sunt active , dar inainte de a se lasa noaptea , pe semi-intuneric se prind .
Nu am pescuit noaptea la stiuca... de fapt, nu prea am prins multe stiuci in viata mea si niciodata noaptea. Cel mai bine am prins dupa-amiaza spre seara.
In ceea ce priveste activitatea lor noaptea... se intampla sa mai fie si erori.... eu am si crezut :oops: Deja imi inchipuiam, mama, ce forfaiala o fi in balta noaptea :lol:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 12 Ian 2005, 12:17

Am prins stiuca, la oblete, la ora 12.00 noaptea. Pina sa vad ca pleaca batul, tot zdranganeau clopoteii. Era plin de lilieci deasupra apei si mai loveau firul. Nu stiu daca stiuca vineaza activ noaptea sau doar i-am pus-o :oops: in fata botului, cert e ca am prins.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 12 Ian 2005, 12:21

braconierule :) :D :D :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns