Info-stiuca-Delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mikebazga
junior
junior

Info-stiuca-Delta

Mesaj de mikebazga » 20 Oct 2007, 20:17

Salutare,rapitoristi!M-am gandit ca ar fi bun un topic,unde cei care-au reusit deja sa ajunga la d-na Essox,sa ne impartaseasca si noua,celor care urmeaza sa mergem,informatii,gen:unde,la ce,cum,cate..samd.Sper sa fiu in asentimentul cator mai multi pescari,din cei ce frecventeaza acest site.Fire intinse,va doresc! :D

gelupescar
junior
junior

Re: Info-stiuca-Delta

Mesaj de gelupescar » 07 Noi 2007, 10:24

mikebazga scrie:Salutare,rapitoristi!M-am gandit ca ar fi bun un topic,unde cei care-au reusit deja sa ajunga la d-na Essox,sa ne impartaseasca si noua,celor care urmeaza sa mergem,informatii,gen:unde,la ce,cum,cate..samd.Sper sa fiu in asentimentul cator mai multi pescari,din cei ce frecventeaza acest site
.Fire intinse,va doresc! :D
se pare ca nu prea ai avut noroc Miha,daca nu merge ,nu merge,n-ai ce-i face.Macar ai fost de 2 ori in Delta anul asta,ca bastanii :D

horia flucus
veteran
veteran

Delta noastra draga...

Mesaj de horia flucus » 07 Noi 2007, 11:04

Sunt printre fericitii care au vazut delta de 6 ori anul asta.Dar in Octombrie a fost slaba rau de tot.Locurile cu perspective pe care le cunosc eu sunt in zona Crisan.Daca mergi la Crisan iti pot da detalii cate vrei.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Scrie răspuns