LA ROGOJESTI...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
LA ROGOJESTI...
In aceasta dupamiaza , pe lacul de la Rogojesti, in zona in care s'a tinut concursul de acum doua saptamani, valurile au rasturnat barca unui tanar spinningar (22 ani) din Radauti.
Regrete profunde si condoleante familiei .
Regrete profunde si condoleante familiei .
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
-
- utilizator nou
Re: LA ROGOJESTI...
pacat..... dumnezeu sa-l odihneasca.....asa ar trebui sa pateasca braconierii de pe rogojesti nu un tanar spinningar dar viata nu e intotdeauna dreapta.........mihali scrie:In aceasta dupamiaza , pe lacul de la Rogojesti, in zona in care s'a tinut concursul de acum doua saptamani, valurile au rasturnat barca unui tanar spinningar (22 ani) din Radauti.
2Regrete profunde si condoleante familiei .

-
- senior
La Rogojesti
Sincere condoleante!
Insa trebuie tras un mare semnal de alarma pentru cei care intra pe apa cu barcile! Acest pescar, sa-i fie tzarana usoara, avea o barca tip agrement, un "balon portocaliu" vandut de minoritari vara pe plaja, nici pe departe o barca pentru pescuit....
Fratilor, e vorba totusi de o viata, nu va jucati cu ea!....
Insa trebuie tras un mare semnal de alarma pentru cei care intra pe apa cu barcile! Acest pescar, sa-i fie tzarana usoara, avea o barca tip agrement, un "balon portocaliu" vandut de minoritari vara pe plaja, nici pe departe o barca pentru pescuit....
Fratilor, e vorba totusi de o viata, nu va jucati cu ea!....
Dumnezeu S-al ierte. Adevarul e ca trebuie intotdeauna sa fii atent la riscuri. Am incercat de multe ori sa traversez Muresul prin vaduri si daca mi s-a parut ca e prea puternic curentul m-am intors. Nu merita sa-ti risti viata pentru absolut nimic.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!