cine ma poate ajuta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cine ma poate ajuta?
vreau un dispozitv de marcat pestii inainte de eliberare.stie cineva cu ce se poate face sa fie legal si sa nu dauneze cu nimic pestelui?
Exista. Tatuajul. Insa nu m-am interesat cum si cu ce.
Nu prea vad interesul, daca nu faci studii asupra migratiunii pestilor sau chestii din astea. Altfel, cum in Ro un peste prins este un peste mort, cu sau fara tatuaj, ce interes ?
Il poti intreba pe Jean-Claude Tanzilli cu ce ustensila a facut-o cativa ani.
Bati jean-claude-tanzilli pe google si vei gasi adresa lui de mail. Eu il cunosc personal dar nu vreau sa deranjez omul.
A colaborat la un studiu cu universitatea de la Lyon asupra migratiei somnului. Succes !
Nu prea vad interesul, daca nu faci studii asupra migratiunii pestilor sau chestii din astea. Altfel, cum in Ro un peste prins este un peste mort, cu sau fara tatuaj, ce interes ?
Il poti intreba pe Jean-Claude Tanzilli cu ce ustensila a facut-o cativa ani.
Bati jean-claude-tanzilli pe google si vei gasi adresa lui de mail. Eu il cunosc personal dar nu vreau sa deranjez omul.
A colaborat la un studiu cu universitatea de la Lyon asupra migratiei somnului. Succes !

-
- utilizator constant
Re: cine ma poate ajuta?
exista micro-cipuri de marcare, sunt folosite pe scara larga pt marcarea si urmarirea populatiilor in declin in pescuitul oceanic. am avut un prieten din state care a lucrat la un asemenea proiect undeva prin thailanda. ma indoiesc sincer ca exista prin romania.nicu b scrie:vreau un dispozitv de marcat pestii inainte de eliberare.stie cineva cu ce se poate face sa fie legal si sa nu dauneze cu nimic pestelui?
Carping Club
nicu b scrie:prind foarte multa stiuca pe care o eliberez si vreau sa vad cate din ele le mai prind a 2a oara.stie cineva o metoda simpla de marcat ?
Nicu, nu pui si la galerie ceva sa ne clatim ochii?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team