FILMUL "OPERATIUNEA MONSTRU"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Oct 2007, 21:41

taicanoe scrie::shock: :shock: :shock: cum adica ? mai exista oameni (pescari) care nu au vazut de minim 10 ori filmul ?
Da, eu nu am vazut. Cine are drepturile de distributie a acestor filme ? Stie asta unul dintre voi ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Oct 2007, 22:01

[quote="tudor"][quote="taicanoe"]:shock: :shock: :shock: cum adica ? mai exista oameni (pescari) care nu au vazut de minim 10 ori filmul ?[/quote]

Da, eu nu am vazut. [/quote]

Nici eu nu l-am vazut , niciodata . Il are un var pe aici pe aproape si se tot uita la el , problema ca varu nu a pescuit in viata lui si nici nu are intentie . Daca se tot uita la film , de ce dracu nu se apuca asta de pescuit odata , ca deja ma enerveaza cu uitat-u lui .

Fir intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Oct 2007, 22:06

SF scrie:
tudor scrie:
taicanoe scrie::shock: :shock: :shock: cum adica ? mai exista oameni (pescari) care nu au vazut de minim 10 ori filmul ?
Da, eu nu am vazut.
Nici eu nu l-am vazut , niciodata . Il are un var pe aici pe aproape si se tot uita la el , problema ca varu nu a pescuit in viata lui si nici nu are intentie . Daca se tot uita la film , de ce dracu nu se apuca asta de pescuit odata , ca deja ma enerveaza cu uitat-u lui .

Fir intins!!!
Te inteleg. :lol:
Eu vreau sa stiu cine are drepturile ca sa vad daca le pot cumpara, si dupa aia distribui. (cu toate tehnicile moderne de interzis copia, bine inteles ca eu din ce dracu traiesc ? ) :twisted:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Oct 2007, 22:10

dati mah odata un rasp...de unde putem sa il luam....k ma enervatzi acum :fluch :crazy1:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Oct 2007, 22:48

[quote="HellRAISER"]dati mah odata un rasp...de unde putem sa il luam....k ma enervatzi acum :fluch :crazy1:[/quote]

HellRaiser , date mai calm putin , daca te vad astia asa disperat o sa te chinuie mai mult si o sa-ti trimita filmu in episoade de 5 minute , si fiecare episod se va termina in mijlocu unei replici , nu le da satisfactie .
De mai apar citiva care nu au vazut filmu , parca vad ca lumea se va imparti in doua "cei care au vazut filmu " si "cei care nu l-au vazut " , si nimic nu va mai fi ca pina acuma hahaha!!!

Fir Intins!!!

Junior
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Junior » 05 Oct 2007, 22:50

Yo unu il am pe un CD de la un prieten luat dupa net copiat dupa Antena1.
Iar pt cei care nu au vazut filmul inseamna ca nu au vazut nimic!!

"-Ora 19 jonctiunea,ciorba'i gata?
-Gata pe dracu,ne pierdem vremea cu poze...cu...atitudini teatrale...ridicol, parca vad ca ramanem nemancati!!
Shi voi ce va izmeniti acolo?LEMNELE NU SUNT TAIATE, ROSIILE, CEAPA, ARDEII, NIMIC,ne jucam precum copii ...nu ai vrea sa te pozezi shi tu.bla bla"

Super tare !!!!!!!!!!!!!
:lol1: :lol1: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:
Cine se scoala de dimineata ......seara este obosit:))!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Oct 2007, 23:17

[quote="tudor"][quote="SF"][quote="tudor"][quote="taicanoe"]:shock: :shock: :shock: cum adica ? mai exista oameni (pescari) care nu au vazut de minim 10 ori filmul ?[/quote]

Da, eu nu am vazut. [/quote]

Fir intins!!![/quote]

Te inteleg. :lol: [/quote]

Atunci ma intelegi ca l-am pus pe unu sa-i faca disparute tintele care le-o cumparat ca sa faca tir cu aer comprimat in spatele gradinii,m-am gindit ca trage catre vinatoare , dupa aia mi-am amintit ca nu prea are ce vina pe aici, ca si-o luat o pusca ( cica tre sa faci ceva ca sa-ti eliberezi din stresu zilnic , stres pe care el evident ca nu-l detine , da astea-s fitele occidentului lui peste , ca sa faci ) , si intr-o operatiune de renovare a unui gard , cu mai multi voluntari , tintele au disparut . Rezulta ca in loc sa vina la pescuit , sa uite de fapta , asa cum i-am sugerat eu , el , ca sa-i treaca cica stresu acumulat din disparitia tintelor , occidentu lui peste , si-o cumparat un pistol , si acuma trage in niste cactusi care is pe acolo , ca tintele is demult cenusa . Nu cred ca-i normal . Mai incerc , da slabe sanse .

Fir Intins!!!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Oct 2007, 23:22

[quote="Junior"]Yo unu il am pe un CD de la un prieten luat dupa net copiat dupa Antena1.
Iar pt cei care nu au vazut filmul inseamna ca nu au vazut nimic!!

"-Ora 19 jonctiunea,ciorba'i gata?
-Gata pe dracu,ne pierdem vremea cu poze...cu...atitudini teatrale...ridicol, parca vad ca ramanem nemancati!!
Shi voi ce va izmeniti acolo?LEMNELE NU SUNT TAIATE, ROSIILE, CEAPA, ARDEII, NIMIC,ne jucam precum copii ...nu ai vrea sa te pozezi shi tu.bla bla"

Super tare !!!!!!!!!!!!!
:lol1: :lol1: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt:[/quote]

Bah , se poate sti de ce povestesti filmu inainte , pai asa normal ca nu-mi vine sa-l vad , toti va apucati aici de citate , zici ca faceti parte din ceva loja secreta , numai voi stiti .

Fir Intins!!!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 06 Oct 2007, 11:25

dstb scrie:
StefanDinu scrie: Cand te gandesti ca noi nu aveam decat Germina, Damil, Crystal, Avat si ceva branduri rusesti a caror denumire mi-au scapat tot timpul ...
Unii mai aveau Shakespeare, D-A-M, Daiwa s.a.
Shakespeare, daca nu ma insel, apare si-ntr-o schitza de Ion Baiesu.

:wink:
db
in 85 am vazut sculele de pescuit al lui Ludowic Spis ... n-am dormit o saptamana ... avea un Hardy care inca il mai visez ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 06 Oct 2007, 11:42

In concluzie, de unde am putea procura un CD macar daca pe
DVD nu-i????

Nu l-am vazut decat de 3 ori si as vrea sa il am in colectie.

Scrie răspuns