baza de date cu balti si locuri de pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
baza de date cu balti si locuri de pescuit
ce ziceti, facem si noi o baza de date cu balti, rauri, samd ?
s-a mai discutat despre faptul ca nu prea se spun locurile "bune", dar nu trebuie neaparat sa spunem unde am prins foarte bine, ci sa schimbam informatii legate de localizare, acces, conditii de pescuit, populatia de pesti, samd
daca pare interesant o putem face
daca introducem fiecare cateva balti/locuri, putem avea o resursa cu informatii de care ne putem folosi cu totii.....
se baga cineva ?
s-a mai discutat despre faptul ca nu prea se spun locurile "bune", dar nu trebuie neaparat sa spunem unde am prins foarte bine, ci sa schimbam informatii legate de localizare, acces, conditii de pescuit, populatia de pesti, samd
daca pare interesant o putem face
daca introducem fiecare cateva balti/locuri, putem avea o resursa cu informatii de care ne putem folosi cu totii.....
se baga cineva ?
Ultima oară modificat 07 Dec 2004, 15:04 de către danr, modificat 1 dată în total.
-
- junior
-
- utilizator constant
Am inca un ghid al pescarului editat de AGVPS prin '70 cu harti desenate de mana pt balti si cursuri de apa pe o raza de 60-70 km de Bucuresti.
Cred ca poate fi luata in considerare ca localizare a baltilor macar. In rest, informatiile ( distanta de gara / autogara, etc) nu cred ca mai interseaza pe nimeni. La vremea respectiva a fost " de aur" pt mine.
Incerc sa scanez si te anunt sa-mi spui daca merita sa o punem pe site.
Habar nu am cum se poate face chectia asta.
Cred ca poate fi luata in considerare ca localizare a baltilor macar. In rest, informatiile ( distanta de gara / autogara, etc) nu cred ca mai interseaza pe nimeni. La vremea respectiva a fost " de aur" pt mine.
Incerc sa scanez si te anunt sa-mi spui daca merita sa o punem pe site.
Habar nu am cum se poate face chectia asta.
campurile bazei de date:
-demunire (denumirea baltii sau numele raului)
-judet
-localizare (in special in privinta locurilor pe rauri)
-acces
-taxa (ajvps sau taxa/zi)
-specii de pesti existente
-comentarii (capturi, naluci, pesti prinsi, impresii personale, etc.)
-demunire (denumirea baltii sau numele raului)
-judet
-localizare (in special in privinta locurilor pe rauri)
-acces
-taxa (ajvps sau taxa/zi)
-specii de pesti existente
-comentarii (capturi, naluci, pesti prinsi, impresii personale, etc.)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski