intrebare de 10 puncte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
intrebare de 10 puncte
...salutare...togmai mi-am achizitionat un echipament de scufundari dar am o mare problema!!!??!! UNDE POT INCARCA IN ROMANIA BUTELIA DE OXIGEN??? ma intereseaza sa fie cat mai aproape de cj.....as fii f recunoscator celui care ma ajuta...ms
1. Discutam de aer comprimat, nu de oxigen. Cred ca stii ca daca te scufunzi la mai mult de 7 m cu oxigen pur o sa devii hrana la raci.
2. Buteliile de aer ale pompierilor au filetul identic cu cel de pe buteliile DIN. Asa ca daca gasesti bunavointa din partea lor, majoritatea grupurilor de pompieri din tara au compresoare de 200 bari unde ti-ai putea umple buteliile.
3. Grija mare pe Belis: are termocline cu diferente foarte mari de temperatura si vizibilitate. De asemenea curenti de adincime puternici.
Merita sa intri si in biserica scufundata, cit despre lostrite, eu sint cam sceptic ca le vei vedea, dar oricum incercarea moarte n'are.
4. Happy bubbles!
2. Buteliile de aer ale pompierilor au filetul identic cu cel de pe buteliile DIN. Asa ca daca gasesti bunavointa din partea lor, majoritatea grupurilor de pompieri din tara au compresoare de 200 bari unde ti-ai putea umple buteliile.
3. Grija mare pe Belis: are termocline cu diferente foarte mari de temperatura si vizibilitate. De asemenea curenti de adincime puternici.
Merita sa intri si in biserica scufundata, cit despre lostrite, eu sint cam sceptic ca le vei vedea, dar oricum incercarea moarte n'are.
4. Happy bubbles!
ms
....hehehe..chiar am cativa prieteni are lucreaza la o companie de pompierii...o sa dau ceva tel in tara sa vad daca ma pot ajuta...ms mult.......si la vara cred ca o sa caut inca cativa amatori de scufundari cu care sa merg pe belis...ar fii cam nebunie sa merg de unu singur