Reguli de fotografiat pestanu

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 09 Iul 2007, 10:06

In pricipiu ai dreptate ! nu lasa !

nu e frumos o gramada de pesti pozati sau o poza facuta in baie/bucatarie sau cu o peste curatat pana la jumatate .... treaba cu zoom etc. eu zic ca nu e atat de important cat sa fie pozat in natura langa apa (in stare vie) :wink: ....

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Iul 2007, 23:02

din cate vad eu din link-ul asta dat de voi...ala nu era pescar..ala era laudaros...scuze domnului cu pricina....
Dar acum sa pozez dupa reguli.....hai mah scutitzi-ma .....ma duc la pesti sa ma relaxez...nu sa fac adevarate sedinte foto....daca il aduc pe Antonio Banderas primesc o nota mai mare....sau ce.....acum suntem fotografi in devenire....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ideea pe care o spun eu aici este....ducetziva fratilor si la pescuti si distratziva...iar cand prindetzi voi unu mare si il consideratzi demn de o fotografie....facetzio si simtiti-va bine ....si aici vreau sa subliniez pe cineva..."De preferintza langa apa si viu inca".... :wink: ......se pare k cineva mai cunoste motivu bucuriei din copilarie....sa pescuiasca de placere....nu sa se dea mare k el prinde gramezi de peste....

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iul 2007, 00:04

m-am pregatit rambata de o partida de pescuit/fotografiere a pestilor capturati conform ultimelor norme: mi-am chemat o coafeza, manichiurista, un make-up artist, cel mai bun fotograf disponibil si am fost si la o casa de moda ca na, nu se poate sa apar oricum in poze cu pestii capturati :twisted: Intrebarile obisnuite inainte de a pleca la o partida de pescuit: costumul ala bun e in husa? fardurile-s puse? pantofii lustruitzi? gelul, apa de colonie sunt la locul lor? :P
am imbarcat toata echipa in cocie (caruta) si hai la balta sa-mi fac neshte poze cu pestanii... demne de admiratie ca doar aveam toata echipa necesara cu mine :lol: Cand ajung pe malul baltii, ma tagashesc (aranjez), team-ul pregateste ustensilele, ultima pieptanatura, ultimul retus la machiaj si hai sa prind pestele ala demn de o asa partida foto... Insa a aparut o mica problema... in febra pregatirilor am uitat de betze, carlige, momeli :cry: :cry: :cry: . Si am vrut sa-mi fac un album conform "regulilor de fotografiat pestanu" :wink:

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 10 Iul 2007, 08:14

m-am pregatit rambata de o partida de pescuit/fotografiere a pestilor capturati conform ultimelor norme: mi-am chemat o coafeza, manichiurista, un make-up artist, cel mai bun fotograf disponibil si am fost si la o casa de moda ca na, nu se poate sa apar oricum in poze cu pestii capturati Intrebarile obisnuite inainte de a pleca la o partida de pescuit: costumul ala bun e in husa? fardurile-s puse? pantofii lustruitzi? gelul, apa de colonie sunt la locul lor?
am imbarcat toata echipa in cocie (caruta) si hai la balta sa-mi fac neshte poze cu pestanii... demne de admiratie ca doar aveam toata echipa necesara cu mine Cand ajung pe malul baltii, ma tagashesc (aranjez), team-ul pregateste ustensilele, ultima pieptanatura, ultimul retus la machiaj si hai sa prind pestele ala demn de o asa partida foto... Insa a aparut o mica problema... in febra pregatirilor am uitat de betze, carlige, momeli . Si am vrut sa-mi fac un album conform "regulilor de fotografiat pestanu"
cred ca ati luat-o pe aratura...da asa e romanu ii place sa exagereze...
Bla bla bla, bla bla bla

marius secosan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius secosan » 10 Iul 2007, 09:19

@holykowalsky
tu nu sti de gluma?sunt sigur ca nu exista sambure de rautate in textul de mai sus!mai descretim si noi fruntile,nu?daca pestii nu ne baga in seama.............. :wink:

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 10 Iul 2007, 10:20

nu e rautate da e bascalie si m-am cam saturat de ea....
Bla bla bla, bla bla bla

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 10 Iul 2007, 10:32

holykowalsky scrie:nu e rautate da e bascalie si m-am cam saturat de ea....

da de ce esti asa suparat :idea: :?: :?: :?: aaaaa de `bascalie`, lass ca o satzi treaca, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Iul 2007, 11:08

va trebui sa te obisnuiesti cu ea :) ideea e ca daca e galerie personala si cineva vrea sasi faca poze cu piercinguri cu avati si coliere de shalai nu poti impune reguli, ultima tura am perdut o gramad de timp cu asezat batz facut poze si chestii dastea , du pestele pe mal, o fu un timp esential in cele 2 ore in care somnu papa bine, de amu daca trantesc o poza la sfarsit cu toti pestele si aia o fac pentru mine, nu pentru toti carcotashii ciudosi ca nu is in stare sa prinza un cheste si comenteaza la galeria altuia :wink: multi paci ai sa constati ca dau din gura, de parca regulile care " le impun " ei vede careva daca le respecta :roll: cainii latra ursu merje

holykowalsky
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de holykowalsky » 10 Iul 2007, 12:16

empthy_cluster scrie:

da de ce esti asa suparat :idea: :?: :?: :?: aaaaa de `bascalie`, lass ca o satzi treaca, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stai linistit ca nu am ajuns sa ma supar de la niste raspunsuri in doi peri, nu am 2 ani...incercam sa schimb ceva macar un pic ...da asta e...m-am obisnuit.
Bla bla bla, bla bla bla

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iul 2007, 17:08

Tu vrei sa se impuna niste reguli, dar nu uita ca in pescuit nu prea exista reguli de genul asta. Mai bine s-ar respecta regulile (legile) care exista in materie de pescuit si ar fi mult mai bine si pt noi si pt motivul care ne uneste: MARIA SA PESTELE

Scrie răspuns