nu e frumos o gramada de pesti pozati sau o poza facuta in baie/bucatarie sau cu o peste curatat pana la jumatate .... treaba cu zoom etc. eu zic ca nu e atat de important cat sa fie pozat in natura langa apa (in stare vie)

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cred ca ati luat-o pe aratura...da asa e romanu ii place sa exagereze...m-am pregatit rambata de o partida de pescuit/fotografiere a pestilor capturati conform ultimelor norme: mi-am chemat o coafeza, manichiurista, un make-up artist, cel mai bun fotograf disponibil si am fost si la o casa de moda ca na, nu se poate sa apar oricum in poze cu pestii capturati Intrebarile obisnuite inainte de a pleca la o partida de pescuit: costumul ala bun e in husa? fardurile-s puse? pantofii lustruitzi? gelul, apa de colonie sunt la locul lor?
am imbarcat toata echipa in cocie (caruta) si hai la balta sa-mi fac neshte poze cu pestanii... demne de admiratie ca doar aveam toata echipa necesara cu mine Cand ajung pe malul baltii, ma tagashesc (aranjez), team-ul pregateste ustensilele, ultima pieptanatura, ultimul retus la machiaj si hai sa prind pestele ala demn de o asa partida foto... Insa a aparut o mica problema... in febra pregatirilor am uitat de betze, carlige, momeli . Si am vrut sa-mi fac un album conform "regulilor de fotografiat pestanu"
va trebui sa te obisnuiesti cu eaholykowalsky scrie:nu e rautate da e bascalie si m-am cam saturat de ea....
stai linistit ca nu am ajuns sa ma supar de la niste raspunsuri in doi peri, nu am 2 ani...incercam sa schimb ceva macar un pic ...da asta e...m-am obisnuit.empthy_cluster scrie:holykowalsky scrie:nu e rautate da e bascalie si m-am cam saturat de ea....
da de ce esti asa suparat![]()
![]()
![]()
aaaaa de `bascalie`, lass ca o satzi treaca,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu vrei sa se impuna niste reguli, dar nu uita ca in pescuit nu prea exista reguli de genul asta. Mai bine s-ar respecta regulile (legile) care exista in materie de pescuit si ar fi mult mai bine si pt noi si pt motivul care ne uneste: MARIA SA PESTELEholykowalsky scrie:nu e rautate da e bascalie si m-am cam saturat de ea....