Adio Mihailesti.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lorenz
utilizator nou
utilizator nou

Re: Adio Mihailesti.....

Mesaj de lorenz » 10 Mai 2014, 08:20

baieti e adio de tot Mihailestiul

Autorit??ile din jude?ul Giurgiu au efectuat procedura de pregolire controlat? a lacului de acumulare de la Mih?ile?ti, pentru a evita producerea unor inunda?ii atât în localit??i din jude?ul Giurgiu, dar ?i în localit??i din Ialomi?a.

20 de milioane de metri cubi de ap? au fost evacua?i din barajul de la Mih?ile?ti, zilele trecute, pentru a se putea prelua apa provenit? din viitura de pe râul Arge?. „Când ?tii c? ai und? de viitur? de 650 mc/s pe Arge?, la Malu Spart, trebuie s? iei m?suri preventive. Am protejat toat? zona în aval de Hotarele, inclusiv localit??i din Ialomi?a, pân? la Olteni?a”, ne-a declarat Drago? Stoica, directorul SGA Giurgiu.

M?sura de pregolire a lacului de acumulare de la Mih?ile?ti a fost luat? pentru ca apa provenit? din viituri s? poat? fi preluat? ?i s? nu se inunde zonele aflate în aval de baraj. Ac?iunile preventive ale autorit??ilor giurgiuvene, în special ale celor de la Apele Române, au f?cut ca în jude?ul Giurgiu s? nu se înregistreze probleme deosebite din cauza inunda?iilor, fiind afectate doar terenuri, p?duri ?i p??uni.

Lacul de acumulare de la Mih?ile?ti este obiectiv de siguran?? na?ional?. Are o suprafa?? de 995 de hectare ?i o capacitate de 103 milioane de metri cubi de ap?, el preluând debitele de viitur? ale râurilor Arge? ?i Dâmbovi?a.
informatie aparuta la ziar in data de 7 mai.

nobody_01
veteran
veteran

Mesaj de nobody_01 » 11 Mai 2014, 19:25

Ultima noutate legata de barajul Mihailesti este ca Gigi Stefan a cedat concesiunea unei alte persoane.... Rezultatul este ca taxa pentru pescuit la rapitori a crescut de la 50lei (din barca) la 100lei......Frumos, nu?

CatalinBerceni
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CatalinBerceni » 17 Iun 2014, 19:35

nobody_01 scrie:Ultima noutate legata de barajul Mihailesti este ca Gigi Stefan a cedat concesiunea unei alte persoane.... Rezultatul este ca taxa pentru pescuit la rapitori a crescut de la 50lei (din barca) la 100lei......Frumos, nu?

Tare, nu ?! Dupa ce a fost "omorat" pestele acolo toamna trecuta, am vazut cu ochii mei, opreau aia stiuci cat palma , de restul speciilor nu mai spun, pur si simplu se jepcuia din greseala la cat ramasese apa de mica , am vazut eu intr-o zi 13 barci doar pe zona Draganescu . A fost peste frumos acolo . Taranii se luau de mine ca de ce eliberez marlitele ...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 21 Iul 2014, 07:57

Ce se mai aude cu Mihailestiul ? Cine a mai fost pe acolo in ultima vreme poate ne aduce niste noutati, una alta ...

Scrie răspuns