Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
Felicitari @cristiD superba mreana sper ca drilul a fost satisfacator .....

Oricum mreana nu este protejata in perioada sa de reproducere ,eliberarea sa ar fi cam obligatorie pana la jumatatea lui august........
bravo Cristi; frumos.
cristiD scrie:O mreana frumoasa intrata la vobler acum vreo 3-4 zile(e acea perioada a anului cand intra ft bine pe artificiale) dar trebuie obligatoriu eliberate!
http://www.youtube.com/watch?v=SMdwB1uMmBM
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
...felicitari pentru captura , dar mai ales pentru eliberare !cristiD scrie:O mreana frumoasa intrata la vobler acum vreo 3-4 zile(e acea perioada a anului cand intra ft bine pe artificiale)...
...sa sti ca mreana se prinde bine la artificiale mai toata vara pana toamna tarziu , dar trebuie s-o localizezi , de obicei pe repezisuri cu substrat pietros (bolovani mai mari), in general adancime in jur de 1 m si trebuie sa sti sa alegi naluca care sa ajunga la ea(naluci sinking care stau bine in curent si coboara jos sau twistere lestate suficient sa stea pe substrat)
Ms de aprecieri!
E cam exact asa cum zici ! Cel mai imp. lucru e localizarea, restul devine apoi destul de usor! Eu de obicei folosesc naluci sinking cu vibratie marunta si rapida care sunt permanent in contact cu substratul,lansand dinspre aval inspre amonte + recuperare destul de rapida! De obicei da rezultate dar riscul sa pierzi naluca e destul de mare!old_radu scrie:...felicitari pentru captura , dar mai ales pentru eliberare !cristiD scrie:O mreana frumoasa intrata la vobler acum vreo 3-4 zile(e acea perioada a anului cand intra ft bine pe artificiale)...
...sa sti ca mreana se prinde bine la artificiale mai toata vara pana toamna tarziu , dar trebuie s-o localizezi , de obicei pe repezisuri cu substrat pietros (bolovani mai mari), in general adancime in jur de 1 m si trebuie sa sti sa alegi naluca care sa ajunga la ea(naluci sinking care stau bine in curent si coboara jos sau twistere lestate suficient sa stea pe substrat)
-
spiridusul
- veteran

3 strapazani eu, un strapazan si un biban colegul de pescuit. Adica toti strapazanii care au intrat azi.
Dar salaii ...salaii unde au ajunsspiridusul scrie:3 strapazani eu, un strapazan si un biban colegul de pescuit. Adica toti strapazanii care au intrat azi.
-
spiridusul
- veteran

Doi au fost retinuti pentru cercetari amanuntite insotite de bechamel 
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=16409
C&R imediat dupa poza. Prins la vobler home made
C&R imediat dupa poza. Prins la vobler home made