Ce peste este ăsta ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran 
Am vazut la Bradisor, in captivitate, 7 exemplare de lostrita si aratau exact ca asta. Ca si pastravii, sunt sensibile la particulele de nisip din apa care le supara la branhii. Daca avea 4 ani, in cazul in care era femela, a depus deja icre de doua ori si nu uitati ca undeva exista si mama ei 

Nu va faceti probleme! Cand vom trece Stixul, vom avea o pila... Sf. Petre a fost pescar 

E lostrita sigur!
Inca mai e pe raurile mari de munte: Mures, Bistrita, Lotru, destul de ratacita...

Inca mai e pe raurile mari de munte: Mures, Bistrita, Lotru, destul de ratacita...

https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
						http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
- vanatoruldepesti
- veteran 
Am un prieten care pescuieste de vreo 12 ani exclusiv spinning si care nu are cont aici, dar este (cred eu...) fanul nr.1 al acestei specii. I-am aratat pozele cu lostrita si aproape ca i-a venit sa planga. Totusi era extraordinar de multumit ca mai exista asa ceva pe ape naturale. 
P.S. Sper ca pozele sa fie reale k altfel, la cum s-a manifestat, ne-am facut pacat cu el

P.S. Sper ca pozele sa fie reale k altfel, la cum s-a manifestat, ne-am facut pacat cu el
Nu va faceti probleme! Cand vom trece Stixul, vom avea o pila... Sf. Petre a fost pescar 

- 
				pensionaru
- veteran 
E adevarat ca le supara particulele de nisip. Cel mai mult le supara la branhii particolele de rumegus ce le arunca in apa astia de au defrisat toate padurilevanatoruldepesti scrie:Am vazut la Bradisor, in captivitate, 7 exemplare de lostrita si aratau exact ca asta. Ca si pastravii, sunt sensibile la particulele de nisip din apa care le supara la branhii. Daca avea 4 ani, in cazul in care era femela, a depus deja icre de doua ori si nu uitati ca undeva exista si mama ei
 .
 .Cele mai faine lostrite au fost la pastravaria Ceahlau unde le si inmulteau. Pacat ca trebuie sa vorbesc la trecut
 .
 ."Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
						- 
				gsteph1968
- utilizator constant 
@ waters: felicitari!!!
remember 2001: plimbare cu masina prin Carlibaba si zona Vatra Dornei... Bistrita Aurie(?). din amintiri: erau niste zone splendide, chiar amenajate pentru salmonide. asa... in trecere... un localnic cu palarie si uniforma verde mi-a explicat ca erau pentru pastrav si lostrita. sper sa mai fie la fel.

remember 2001: plimbare cu masina prin Carlibaba si zona Vatra Dornei... Bistrita Aurie(?). din amintiri: erau niste zone splendide, chiar amenajate pentru salmonide. asa... in trecere... un localnic cu palarie si uniforma verde mi-a explicat ca erau pentru pastrav si lostrita. sper sa mai fie la fel.