Ce peste este ăsta ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Am vazut la Bradisor, in captivitate, 7 exemplare de lostrita si aratau exact ca asta. Ca si pastravii, sunt sensibile la particulele de nisip din apa care le supara la branhii. Daca avea 4 ani, in cazul in care era femela, a depus deja icre de doua ori si nu uitati ca undeva exista si mama ei
Nu va faceti probleme! Cand vom trece Stixul, vom avea o pila... Sf. Petre a fost pescar
E lostrita sigur!
Inca mai e pe raurile mari de munte: Mures, Bistrita, Lotru, destul de ratacita...
Inca mai e pe raurile mari de munte: Mures, Bistrita, Lotru, destul de ratacita...
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
- vanatoruldepesti
- veteran
Am un prieten care pescuieste de vreo 12 ani exclusiv spinning si care nu are cont aici, dar este (cred eu...) fanul nr.1 al acestei specii. I-am aratat pozele cu lostrita si aproape ca i-a venit sa planga. Totusi era extraordinar de multumit ca mai exista asa ceva pe ape naturale.
P.S. Sper ca pozele sa fie reale k altfel, la cum s-a manifestat, ne-am facut pacat cu el
P.S. Sper ca pozele sa fie reale k altfel, la cum s-a manifestat, ne-am facut pacat cu el
Nu va faceti probleme! Cand vom trece Stixul, vom avea o pila... Sf. Petre a fost pescar
-
- veteran
E adevarat ca le supara particulele de nisip. Cel mai mult le supara la branhii particolele de rumegus ce le arunca in apa astia de au defrisat toate padurile .vanatoruldepesti scrie:Am vazut la Bradisor, in captivitate, 7 exemplare de lostrita si aratau exact ca asta. Ca si pastravii, sunt sensibile la particulele de nisip din apa care le supara la branhii. Daca avea 4 ani, in cazul in care era femela, a depus deja icre de doua ori si nu uitati ca undeva exista si mama ei
Cele mai faine lostrite au fost la pastravaria Ceahlau unde le si inmulteau. Pacat ca trebuie sa vorbesc la trecut .
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- utilizator constant
@ waters: felicitari!!!
remember 2001: plimbare cu masina prin Carlibaba si zona Vatra Dornei... Bistrita Aurie(?). din amintiri: erau niste zone splendide, chiar amenajate pentru salmonide. asa... in trecere... un localnic cu palarie si uniforma verde mi-a explicat ca erau pentru pastrav si lostrita. sper sa mai fie la fel.
remember 2001: plimbare cu masina prin Carlibaba si zona Vatra Dornei... Bistrita Aurie(?). din amintiri: erau niste zone splendide, chiar amenajate pentru salmonide. asa... in trecere... un localnic cu palarie si uniforma verde mi-a explicat ca erau pentru pastrav si lostrita. sper sa mai fie la fel.