La un soft Basstrix Fat Minnow Paddle Tail 6¨ montat pe un Kalin Ultimate JigHead de 2 oz . Nu o atacat , apa are cam 35 de m unde lansez , am lansat , am pus batu jos cu pickpu desfacut si spargeam niste nuci

in timp ce cobora , m-am intrecut cu nucile si am vazut ca firu se deplaseaza in lateral , contra curentului , cred ca o trecut peste naluca si s-o agatat pe burta , aproape de gura . Dadeam fin , cu leader de 0,43 , si lupta o durat , am avut vreo cateva evadari misto , cred ca una peste 40 de m , insa relativ incet , un pelagic ii de 5 ori mai rapid
Varietatea o fost mai mare , baracude , grouper si amberjack mici , la kil , seabass ,ieri am fost la stavrizi , o intrat si un lufar micut , daca dai fin poti prinde 10 specii intr-o zi ,primava sau toamna insa ,pesti pana in kil dar distractiv , un grand slam is 5 specii intr-o partida, insa peste kil

, pe aici sant concursuri pe numar de specii , tre sa prinzi 2 din fiecare , castigatoru anu trecut 22 de specii , insa vorbim de pescuit cu natural din barca .
O sa incerc la spin , chiar daca o sa dau mai fin si pesti mici , cred ca o sa fie distractiv