Rugaminte - Feedback de la clienti !

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Re: Rugaminte - Feedback de la clienti !

Mesaj de danr » 16 Apr 2014, 13:10

salut mariush,
inainte sa plasezi comanda poti suna, poti solicita sa vorbesti cu un consultant cu care se pot discuta nelamuririle
in general magazinele suna clientii sa se asigure ca nu e teapa comanda, nu ca sa intrebe daca isi doreste cu adevarat clientul ce are in comanda :)
ref. la link-ul dat cu confirmarea telefonica, eu nu gasesc nimic sau nu vad nimic, poate ma poti ajuta e mail cu un print screen sau ceva....

agabi, multumesc pentru aprecieri....

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 16 Apr 2014, 13:51

@mariush

Voblerele Rapala Jointed 13 CM Floating se fabrica doar in varianta cu barbeta in fata adica asa
Imagine

De la 11 CM pana la 5 CM barbeta e asa :
Imagine
www.pentrupescuit.ro

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 16 Apr 2014, 14:07

danr scrie:salut mariush,
inainte sa plasezi comanda poti suna, poti solicita sa vorbesti cu un consultant cu care se pot discuta nelamuririle
in general magazinele suna clientii sa se asigure ca nu e teapa comanda, nu ca sa intrebe daca isi doreste cu adevarat clientul ce are in comanda :)
ref. la link-ul dat cu confirmarea telefonica, eu nu gasesc nimic sau nu vad nimic, poate ma poti ajuta e mail cu un print screen sau ceva....

agabi, multumesc pentru aprecieri....

nu vreau sa fiu inteles gresit,nu sunt nemultumit ci chiar surprins de felul in care a decurs comanda,adica foarte rapid.am sesizat doar acest aspect.
in legatura cu sunatul iarasi nu as fi zis nimic dar asa scrie.daca pui un produs in cos ,apoi mergi la casa,apare o rubrica cu comanda rapida(in situatia in care nu ai cont cum e cazul meu)...ei aici scrie ca vei fi contactat telefonic.sincer daca nu ar fi scris asa poate ca nu asteptam,dar cand la urma m-a sunat curierul,practic m-a luat pe nepregatite.
am vazut si eu in linkul pe care l-am postat ca nu mai apare rubrica comanda rapida.doar de curiozitate urmeaza pasii de mai sus si ai sa vezi ca am dreptate.
dar ce mai,ca s-o scurtam ca oricum nu are prea mare importanta zic asa:
bila alba pentru totalfishing:lol:
:respekt:
se vede totusi ca va pasa de cum decurg lucrurile la magazin,altfel acest dialog n-ar fi existat.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 16 Apr 2014, 14:14

IlieNeamt scrie:@mariush

Voblerele Rapala Jointed 13 CM Floating se fabrica doar in varianta cu barbeta in fata adica asa
Imagine

De la 11 CM pana la 5 CM barbeta e asa :
Imagine
ilie,perfect cum zici doar ca prin linkurile pe care le-am pus eu pozele nu par a fi in concordanta si nici eu nu stiu exact denumirea lor...poti sa te uiti la voblere rapala(pe site TF} si vei gasi doua rubrici,una rapala jointed si una rapala jointed floater.
vezi pozele din ele si iti dai seama.eu nu stiu din care sa comand daca-l vreau pe cel din prima poza pusa de tine.
de 13 cm sunt si cu barbeta din cea de-a doua poza pusa de tine.
pana la urma daca vreau sa fiu sigur cand ma hotarasc sa comand acest vobler am sa fac cum zice danr,pun mana pe telefon ii zic omului ce vreau si aia primesc. :)

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 16 Apr 2014, 14:26

hai ca vin si cu o rectificare si poate aici e toata tarasenia.
am facut comanda prin comanda rapida(acolo unde scrie de telefon),apoi dupa o ora sau doua ma uit pe mail si imi apare factura sau precomanda nu stiu exact.m-am mirat si m-am gandit ca totusi oamenii astia nu vor sti unde sa-mi trimita coletul.atunci am intrat din nou pe site,pe una din legaturile care le aveam in factura si am lasat adresa mea(de fapt cred ca eu tocmai imi facusem cont).poate apelul telefonic la asta se refera cand faci comanda rapida,la adresa de livrare.
dar cum ziceam nu mai are importanta,eu am sa mai comand cand vor fi produse care ma intereseaza.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Apr 2014, 16:35

salut,
acum m-am lamurit, ai dreptate, da la comanda rapida unde omul doar baga e-mailul si pune comanda scrie ca va fi contactat telefonic, ca doar altfel nu se poate trimite comanda :)
da, ne pasa de tot ce zice lumea, este important pentru noi, un client nemultumit de multe ori zice "da-i in pzda masii " si a doua oara nu mai comanda....., e important sa poti afla ce nu e in regula

referitor la voblere, investigam :)

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Mesaj de Dan Stefan C. » 16 Apr 2014, 16:45

mariush scrie: ilie,perfect cum zici doar ca prin linkurile pe care le-am pus eu pozele nu par a fi in concordanta si nici eu nu stiu exact denumirea lor...poti sa te uiti la voblere rapala(pe site TF} si vei gasi doua rubrici,una rapala jointed si una rapala jointed floater.
vezi pozele din ele si iti dai seama.eu nu stiu din care sa comand daca-l vreau pe cel din prima poza pusa de tine.
de 13 cm sunt si cu barbeta din cea de-a doua poza pusa de tine.
pana la urma daca vreau sa fiu sigur cand ma hotarasc sa comand acest vobler am sa fac cum zice danr,pun mana pe telefon ii zic omului ce vreau si aia primesc. :)
Salut,
Ne cerem scuze pentru neconcordantele dintre poze si produsele in sine din link-urile pe care le-ai mentionat. Problema a aparut cand au fost introduse produsele pe site, neavand poze cu culoarea respectivelor voblere corelate cu dimensiunea. Vom incerca sa remediem situatia in cel mai scurt timp.

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 16 Apr 2014, 18:49

ce sa zic,pe mine m-ati convins !
faptul ca nu v-ati suparat pentru cele sesizate spune multe.de fapt n-ar fi fost pentru ce,eu doar am sesizat o stare de fapt care poate ca ar fi dus la renuntarea unora dintre clienti la a comanda unele produse din cauza unor confuzii ca aceasta,adica eu unul nu m-as fi riscat .
inca o data :respekt:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2014, 20:42

maine daca am timp promit sa va "calc" din nou, poate de data asta gasesc acele cicade de la Strikepro si pe varianta mai mare si mai grea respectiv asa ceva http://www.totalfishing.ro/strike-pro-c ... 17803.html
a draqu cicada de cate ori am ajuns la voi s-a evaporat mereu :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Apr 2014, 20:50

Sper ca poate ne potrivim sa fiu pe acolo, ne stim de atatia ani de pe net.....

Scrie răspuns