danr scrie:salut mariush,
inainte sa plasezi comanda poti suna, poti solicita sa vorbesti cu un consultant cu care se pot discuta nelamuririle
in general magazinele suna clientii sa se asigure ca nu e teapa comanda, nu ca sa intrebe daca isi doreste cu adevarat clientul ce are in comanda

ref. la link-ul dat cu confirmarea telefonica, eu nu gasesc nimic sau nu vad nimic, poate ma poti ajuta e mail cu un print screen sau ceva....
agabi, multumesc pentru aprecieri....
nu vreau sa fiu inteles gresit,nu sunt nemultumit ci chiar surprins de felul in care a decurs comanda,adica foarte rapid.am sesizat doar acest aspect.
in legatura cu sunatul iarasi nu as fi zis nimic dar asa scrie.daca pui un produs in cos ,apoi mergi la casa,apare o rubrica cu comanda rapida(in situatia in care nu ai cont cum e cazul meu)...ei aici scrie ca vei fi contactat telefonic.sincer daca nu ar fi scris asa poate ca nu asteptam,dar cand la urma m-a sunat curierul,practic m-a luat pe nepregatite.
am vazut si eu in linkul pe care l-am postat ca nu mai apare rubrica comanda rapida.doar de curiozitate urmeaza pasii de mai sus si ai sa vezi ca am dreptate.
dar ce mai,ca s-o scurtam ca oricum nu are prea mare importanta zic asa:
bila alba pentru totalfishing:lol:
se vede totusi ca va pasa de cum decurg lucrurile la magazin,altfel acest dialog n-ar fi existat.