Conditii de participare:
- varsta minima 16 ani (prezentarea cartii de identitate la sosire)
- pescuit de pe mal cu lanseta sau la pluta
- purtarea ecusonului la vedere pe durata concursului
- pe ecuson se poate inscrie o rezerva in prezenta orgazinzatorului (cel putin unul din echipa sa fie major)
- rezerva nu achita taxa, ci doar costul mesei in valoare de 40 lei (meniu suplimentar)
- respectarea locului de pescuit tras la sorti (3 m din deschiderea malului)
- durata concursului este de 4 ore (de la ora 11 la 15)
- se va pescui cu lansete sau bete de maxim 3 m lungime, lansandu-se doar in fata locului de pescuit, nu mai departe de 20 de m de mal
- se puncteaza numarul de pastravi prinsi, necontand greutatea
- pestele prins se va pastra in vasele cu apa puse la dispozitie de organizatori
- pestii se numara si se inscriu de catre arbitru in registrul/fisa de concurs si pe ecuson din jumatate in jumatate de ora
- pastravii numarati se transporta vii in bazinul cu peste de vanzare si va putea fi achizitionat la pretul de 18 lei/kg
- achitarea taxei de participare in valoare de 100 lei/persoana
- taxa se achita in incinta pastravariei inaintea inceperii concursului
- pretul achitat include premiile si diplomele, materialele specifice si masa campeneasca
- meniul cuprinde: mici si pastrav la gratar, garnitura de cartofi taranesti, salata, ceai, cafea, o bere si tuiculita
- doritorii care se inscriu cu optiunea "meniu insotitor" achita la fata locului 40 lei/meniu in limita portiilor suplimentare disponibile.
Mai multe detalii si imagini cu locatia la
http://www.pastravarie.com