CUPA MOLDOVEI-CONCURS ROGOJESTI 13-14 MAI

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 16 Mai 2006, 16:26

Organizatorii de la Prieteni Pescari - Iasi merita inca o data toata lauda pentru organizarea etapei de la Rogojesti! Daca o vor tine tot asa, avand in vedere ca sunt doar la a doua etapa organizata si daca vor mai introduce doua - trei lacuri in competitie, probabil ca aceasta Cupa a Moldovei va deveni un trofeu extrem de ravnit de pescarii de spinning. Felicitari Gyorg si ne intalnim pe Belis... 8)

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 16 Mai 2006, 16:27

P.S. Gyorg, esti foaaarte tare, frate!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 16 Mai 2006, 17:04

Merci Bogdan,

Si tu ai dovedit ca locul I de la Rogojesti nu a fost o intamplare.
Dar hai sa ne oprim aici cu superlativele ca iar ne-o luam de la de la Mihai (Sofonea).
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 16 Mai 2006, 17:27

Felicitarile mele pentru organizarea concursului de la Rogojesti si contati pe participarea mea la toate concursurile organizate de voi deoarece am simtit aceiasi senzatie ca atunci cand ma duc cu prietenii la pescuit.

Tineti-o tot asa si veti reusii sa deveniti o asociatie foarte respectata intre pescarii de spinning.

Mai aveti o singura datorie morala fata de mine , pe care o veti spala voi pana la urma (cu multa cinste :) ).

Chiar daca nu am reusit sa sustinem antrenamentul programat , imi pare bine ca pana la urma sa inteles ca acesta nu poate infuenta rezultatele ci poate sa ajute la reusita unui concurs de acest gen.

Amenajarea de la Rogojesti ma surprins datorita multitudini specilor de pesti prezenti in acesta balta, prinse sau scapate in timpul concursului, avat , stiuca, clean , biban, morunas si binenteles a ciprinidelor. Deasemenea, am asistat la spectacolul carasilor la depunerea icrelor si am fost impresionat de numarul lor.
Concluzia mea este ca merita revizitata si voi fi prezent si la etapa OPEN de pe acesta balta !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 16 Mai 2006, 21:04

Aveti grije ... ca io VIGILEZ !!!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 20 Mai 2006, 19:02

vae victis! Speranta moare ultima!

Luigi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Luigi » 20 Mai 2006, 22:51

Multumesc concurentilor fara de care acest concurs nu exista,multumesc sponsorilor fara de care nu existauaceste premii,multumesc lui Ciostache si Nelu fara de care nu existau gratare,multumesc doamnelor Balanescu,Buhus si viitoarei doamne Livadaru pentru piure,film,cafea plus cele vazute si cele nevazute.Multumesc TVR Iasi si revistei Lu' Peste pentru mediatizare,Clubului Pescarilor Sportivi Siret pentru pista,arbitraj,lemne si carbuni,si in primul rand bunului Dumnezeu care a tinut cu noi si a dat o vreme buna de concurs.Sa ne dea Dumnezeu sanatate la toti si cel de sus sa ne ofere o vreme cel putin la fel si la Padureni,iar de celelalte ne ocupam noi Prieteni Pescari.Sa ne vedem sanatosi la Padureni.

Cu respect,

Luigi Hatman
"Nu te nasti, nu esti, nu vei fi; dar poti sa mori pescar!"

Luigi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Luigi » 20 Mai 2006, 23:27

Din motive din lipsa de experienta in organizarea concursurilor,la concursul Cupa Moldovei etapa I Ciric Iasi premiul pt cea mai mare captura a fost acordat domnului Constantin Lucian din Ilfov.Dand dovada de un fair-play desavarsit,domnul Constantin Lucian a adus si predat premiul organizatorilor la Rogojesti Asoiciatiei Prieteni Pescari Iasi.Premiul consta intr-o mulineta Ryobi Excia 4000,premiu ce se va afla pe masa de premiere de la Padureni-Vrancea,premiul ce se va acorda pt cea mai mare captura din toate cele 3 etape ale Cupei Moldovei.]

Cu scuzele de rigoare si cu multumiri pt intelegere

Luigi Hatman
"Nu te nasti, nu esti, nu vei fi; dar poti sa mori pescar!"

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 21 Mai 2006, 06:30

Luigi, ar mai fi multe de spus!Sa le spun oare?Clubul P.S.Siret va multumeste prin mine ptr. multumiri si nu cred ca ei ar face-o, din foarte multe motive,pe care tu le cunosti (si nu doar tu).Fir intins la Padureni !Totusi de ce nu postati niste date despre locatie?
In alta ordine de idei:Citi din membrii PPI s-ar gindi sa vina la Turneul ALP la Rogojesti?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 24 Mai 2006, 09:43

PrEteni Pescari
cred ca ar trebui publicat clasamentul in urma concursului de la Rogojesti
si totodata clasamentul cupei dupa cele doua etape ...centralizat ...puncte etapa etc ...
hai ca aveti timp :D

Scrie răspuns