Vrei să-ți mai dau încă o veste tristă? Cică controlul pe brăilele voastre o să fie făcut de FRPS. O să avem ocazia să ne privim în iriși! Vezi că cu mine nu se discută.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vrei să-ți mai dau încă o veste tristă? Cică controlul pe brăilele voastre o să fie făcut de FRPS. O să avem ocazia să ne privim în iriși! Vezi că cu mine nu se discută.
Cu mine personal nu cred că o să ai vreodată de-a face. De realizat ce mi-am propus, chiar am realizat. Ce nu realizezi tu este un lucru simplu. Nu pot exista pescari de competiție în afara federației. Dar pentru a înțelege asta, va mai trebui să citești legile.
Cât despre generația actuală de pescari sportivi, părerea mea s-a format analizându-le comportamentul. Dacă timp de 25 de ani s-au lăsat călcați în picioare de AGVPSR este surprinzător pentru mine cât de vocali au devenit după ce acest monstru comunist trage să moară. Evident, voi ca pescari sportiv,i nu aveți nici un merit în acest sens.
Îți sugerez să meditezi doar asupra unui aspect. Pescuitul sportiv nu începe și nu se termină nici cu mine, nici cu tine. Rămâne după noi doar ce am realizat fiecare pentru pescuitul sportiv. Eu am înființat federația după care tânjeau toți pescarii sportivi. E drept că după ce a fost înființată, în pur stil românesc, au început să se arunce în ea cu zoaie. Dar ea va rezista și va continua să funcționeze. Am avut grijă să fie constituită fără fisuri. Tu ce ai făcut pentru pescuitul sportiv?
Nu am făcut ceea ce am făcut pentru a-mi mulțumi cineva. Am făcut-o pentru că era necesar și până acum nu s-a găsit nimeni să realizeze un asemenea proiect, cu opoziția uriașă a unui sistem anchilozat și care trăia din cotizațiile voastre. Și trăia al dracului de bine, în detrimentul pescuitului sportiv și al resurselor acvatice vii.
Pun o întrebare pentru toți care intră pe acest forum: „Sunteți de acord ca timp de 5 ani pe apele publice să se pescuiască C&R”?