Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Concursuri organizate de catre Fane Popescu-FRPS

Mesaj de Mister Fisherman » 16 Sep 2014, 13:29

Vrei să-ți mai dau încă o veste tristă? Cică controlul pe brăilele voastre o să fie făcut de FRPS. O să avem ocazia să ne privim în iriși! Vezi că cu mine nu se discută.

:lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 16 Sep 2014, 16:34

:-)))))) Musiu e rau, adica e chiar foarte rau!!! ...e cu privit in irisi. Musiu', cati anishori ai, sau trebuie sa iti amintim din nou ca esti ruginit si copt ca stejarul gaunos?!!! :-))))...auzi mai, el s-ar bate si popa face repetitie la dansul in ocol. :-))))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Marian Constantin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Marian Constantin » 16 Sep 2014, 19:31

cac popescu :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 16 Sep 2014, 19:35

Cat timp va mai bantui aceasta federatie fantoma pescuitul sportiv din Romania ???

Imagine

:lol1: :lol1: :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Sep 2014, 21:41

Bai Fane , ..... bai trai-ti-ar , ....... dupa 524 ( !!! ) de pagini de tavaleala sistematica si de mistocareala crunta ( doar acilea , pe Rapitori ! ) , tu nu poti intelege , frate , ca esti "din alt film" si ca mai bine te apuci de albinarit sau de dogarie ? De olarit , de dresura de arici , de .... batut apa-n piua , sau de alte alea mai "ciumece" ca pescuitul despre care tie-ti place sa crezi ca l-ai reinventat ?

Pe bune , manca-l-ar nenea , ...... esti ciuca bataii ! Uite , sa mor io , mie mi-e mila de tine , fratioare !

Io n-am nimic cu bunele tale intentii ( or fii , dracu' sa le ia de intentii ! ) , numa' ca o tii din penalty in penalty ! Serios acum , ...... esti prea prost sa te auto proclami Presedinte al nush ce plii mele de Federatie Nationala de Pescuit . Asta ti-o zic cu toata compasiunea ...........

Uite ce-ti propun inspre binele tau : omoara-te , nenicule . Iti faci un bine . Crede-ma pe cuvant . Ia sa vezi tu ce bine-i pe "strada aialalta" ! Te lasa aia p-acolo sa fii presedinte la ce vrea muschii tai , fara sa te bulibaseasca pe forumuri , ca n-au NET !

.....................................................

Cand , vreodata , vezi postul asta ..... da-mi un MP . Am sa-ti raspund la el cu "AMIN" !

.....................................................

Si pe bune , ....... starnesti mila ! Ai trecut demult de luatul la misto . N-ai si tu niscaiva pretentii la tine ? Dracului , esti om matur ..........
Famile ai ? Vad si ai tai la ce hal de harneala te supui inconstient ?

MikeB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de MikeB » 17 Sep 2014, 14:23

Ce de rahati pe forum la crapari. Putori si ple cu urechi. Fane, cum transformi tu totul in toaleta publica!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 17 Sep 2014, 18:55

Doamne ,ce-am mai ris! Imnul federatiei cac popescu :GAUDEAMUS-LIMBIINCUR :lol1: :lol1:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 17 Sep 2014, 20:58

Cu mine personal nu cred că o să ai vreodată de-a face. De realizat ce mi-am propus, chiar am realizat. Ce nu realizezi tu este un lucru simplu. Nu pot exista pescari de competiție în afara federației. Dar pentru a înțelege asta, va mai trebui să citești legile.
Cât despre generația actuală de pescari sportivi, părerea mea s-a format analizându-le comportamentul. Dacă timp de 25 de ani s-au lăsat călcați în picioare de AGVPSR este surprinzător pentru mine cât de vocali au devenit după ce acest monstru comunist trage să moară. Evident, voi ca pescari sportiv,i nu aveți nici un merit în acest sens.
Îți sugerez să meditezi doar asupra unui aspect. Pescuitul sportiv nu începe și nu se termină nici cu mine, nici cu tine. Rămâne după noi doar ce am realizat fiecare pentru pescuitul sportiv. Eu am înființat federația după care tânjeau toți pescarii sportivi. E drept că după ce a fost înființată, în pur stil românesc, au început să se arunce în ea cu zoaie. Dar ea va rezista și va continua să funcționeze. Am avut grijă să fie constituită fără fisuri. Tu ce ai făcut pentru pescuitul sportiv?
Nu am făcut ceea ce am făcut pentru a-mi mulțumi cineva. Am făcut-o pentru că era necesar și până acum nu s-a găsit nimeni să realizeze un asemenea proiect, cu opoziția uriașă a unui sistem anchilozat și care trăia din cotizațiile voastre. Și trăia al dracului de bine, în detrimentul pescuitului sportiv și al resurselor acvatice vii.
Pun o întrebare pentru toți care intră pe acest forum: „Sunteți de acord ca timp de 5 ani pe apele publice să se pescuiască C&R”?
:lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 18 Sep 2014, 10:46

In timp ce reprezentantul federatie de carton bantuie prin tribunale, echipa nationala de spinning a Romaniei se pregateste intens pentru Campionatul Mondial de Pescuit Rapitori din Barcă - Franţa, 4-5 octombrie 2014, Aix Les Bains !

Imagine
https://www.youtube.com/watch?v=i6NuEK8xRCw

Sa le uram fire intinse ! :respekt:

Iar raspopitului prezident cu nume bisericesc, un huooooo !!! din tot sufletul. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Sep 2014, 12:08

Hai Romania!!!

Musiu' parle vous francais?! ...?! :-)))))
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns