B.i.g F.i.s.h Pike Trophy, 23-24.11.2013, Uzlina, Cormoran
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: B.i.g F.i.s.h Pike Trophy, 23-24.11.2013, Uzlina, Cormor
15.00 e cam tarziu pt final de mansa duminica, mai ok e 7.30-14.30 mansa duminica, sambata ar fi mai bine pana la 15.30
AVem ceva masa inclusa?
AVem ceva masa inclusa?
- StefanDinu
- veteran

ANUN? IMPORTANT
Transferul de la Uzlina c?tre Complexul Cormoran va începe la ora 10. Plecarea ambarca?iunii se face în mod regulat îns? numai dup? ocuparea acesteia la capacitate maxima. Ultimul transport va pleca în jurul orei 16.00.
Transferul de la Uzlina c?tre Complexul Cormoran va începe la ora 10. Plecarea ambarca?iunii se face în mod regulat îns? numai dup? ocuparea acesteia la capacitate maxima. Ultimul transport va pleca în jurul orei 16.00.
- StefanDinu
- veteran

ANUN? IMPORTANT
Toate b?rcile destinate competi?iei vor fi repartizate prin tragere la sorti. Exista un num?r de b?rci 10 care au posibilitatea mont?ri unui motor pe botul b?rcii. Aceste b?rci vor fi trase la sorti doar de posesori unor astfel de motoare.
Toate b?rcile destinate competi?iei vor fi repartizate prin tragere la sorti. Exista un num?r de b?rci 10 care au posibilitatea mont?ri unui motor pe botul b?rcii. Aceste b?rci vor fi trase la sorti doar de posesori unor astfel de motoare.
Daca cineva ramane fara partener .... am o masina rapida si ajung instant; trusa e pregatita
0722656608
Succes total dup? prima man??! Cele 31 de echipe de meseria?i, au prins 5 ?tiuci! Poate merge mai bine în man?a a II-a!

În ritmul ?sta, concursul nu va avea câ?tig?tor. Sumele colectate vor fi donate unui azil de b?trâni!

În ritmul ?sta, concursul nu va avea câ?tig?tor. Sumele colectate vor fi donate unui azil de b?trâni!
Marii câ?tig?tori sunt echipele de pe lista de a?teptare! Cine a fost director de concurs? Dinu?

Bai pigulici, tu esti normal?
Tocmai tu razi ma? Tu ma, care nu esti in stare sa strangi 10 oameni pentru un concurs la obleti... zis oficial federal
. Jalnic, tot mai jalnic.
Tocmai tu razi ma? Tu ma, care nu esti in stare sa strangi 10 oameni pentru un concurs la obleti... zis oficial federal
?ia m?car erau pescari sportivi. O s? te delectezi cu 2 reportaje de la evenimentele organizate de federa?ie din revista „Pescuitul pentru to?i” din luna decembrie. Sunt vreo 12 pagini de relat?ri! Sau tu cite?ti doar Pescuitul pentru ton?i!
pigulici, eu stiu sa pescuiesc. tu, habar n-ai cei ala pescuit... vezi vreo diferenta?
Apropo, esti baut (beat) la ora asta? macar sa stiu cum sa abordez discutia cu tine.
Apropo, esti baut (beat) la ora asta? macar sa stiu cum sa abordez discutia cu tine.