Buna seara!
Domnule Ghinescu, sunt convins ca s-au facut cativa pasi in directia corecta, si deasemenea sunt convins ca orice ati face, nu puteti multumi pe toata lumea.
INSA asupra dorintei unuia sau altuia trebuie sa ramana
logica.
Nu e nimic logic in pauza de pranz din prima mansa.
Ati anuntat o pauza de o ora. Nu ajuta la absolut nimic! Intr-o ora nu ai timp sa vii din capatul baltii, sa faci masuratori pentru toti concurentii, si sa mananci.
Nu ati anuntat in cate locuri sau....in ce modalitate se va face masuratoarea capturilor.
SE POATE FACE CONCURS CU PAUZA LA PRANZ si e de bun augur.....daca il organizati in luna iulie. Atunci e perfect normal, intre 12 si 3, spre exemplu, se poate face o pauza sa nu te bata soarele in cap, mananci o ciorba, dormi o ora...

, fiecare cu ale lui...
In octombrie, cand pestele rezista fara pb o zi pe sir, si cand se face seara la ora 18,30 nu are nici un sens pauza de pranz de o ora..
Egalitatea de sanse la care faceti referire e o iluzie. Pe canalul principal e greu sa faci vreo ....depasire la vasle. Si e la fel de greu de crezut ca cineva o sa stea pe un singur loc 8 ore. Ati stabilit o distanta minima intre barci de 20 m. Extrem de putin, dar......macar a fost anuntata de la inceput. Este evident ca lumea isi va schimba locurile. Nu din faptul ca cineva isi rezerva un loc de pescuit toata ziua o sa si castige ceva. La 20 m distanta minima, nici nu ai ce loc sa rezervi.
CP-ule, am zis si eu de barcagii. Iau act ca unii ii prefera. Eu nu. Nu-i un capat de tara.
Eu am o problema in a introduce intr-un concurs de pescuit inca o variabila.....barcagiul. Adevarat, a fost anuntat de la inceput. Nu-i vad nici o logica, dar....putem accepta ca a fost anuntat. Ce rost are sa ne complicam cu 22 de omuleti in plus? Exista vreun detasament de vaslati antrenati? A esuat vreo galera pe la Uzlina?
In fine..... in regulament scrie ca "barcile sunt prevazute cu barcagii, la dispozitia concurentilor". Inteleg ca e musai sa-l suport in barca. Poate o fi baiat ok, nu fumeaza, nu vorbeste aiurea sau....stie bancuri bune. Nu rezulta ca nu avem voie sa avem si motorul electric cu noi. Nu rezulta ca nu pot da eu la vasle, daca ma apuca entuziasmul, sau daca barcagiul e prea mahmur sau n-a mancat de o saptamana. Va rog sa clarificati aceste aspecte!
Nu inteleg cum impacam dorinta de "a da tuturor sanse egale", motivul principal pentru care se face pauza de pranz cu introducerea barcagiului care nu face decat sa contrazica acest deziderat, sporind .....suspansul.
Ca fapt divers, plata barcagiilor este inclusa in taxa de concurs? nu se vorbeste nimic de acest aspect.....
In rest, insist si eu cu privire la tinerea pestilor pe agrafe. Sacii de crap nu sunt ok de carat dupa tine prin apa. Nici pentru ....barcagiu nici pesti.
Schimbarile anuntate pentru ziua de duminica sunt foarte ok.
Sunt convins ca majoritatea o sa participe si la bibaniada, insa, in varianta actuala se evita cursa din deschiderea mansei, referitoare la cine ocupa locurile cheie. fiecare o sa dedice ceva timp bibanului, dar nu toti in acelasi timp.