LIGA ROMANA DE SPINNNIG, Intrebari,Sugestii,Feedback
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Fraier cu scoala ce esti tu.Io macar am o scuza, ca n-am scoala....Vorbeam ironic ,daca nu te-ai prins...
Cine se milogea de cluburi???Pai era unu p-aici care o dadea numai in ultimatumuri si presiuni....Si care demonstra ca Liga-i ilegala...da al naibii functioneaza de vreo citiva ani...Si aia de la crap stiu ca le-ai dat teapa la concurs de crap organizat de ailalta federatie??Ce zici sa sap un pic pe la ei pe forumuri sa le zic???Sau ii ai cu ceva la mina(momeli,functii,chestii)????Pai daca ,"momelile" au functionat la pescarii de rapitori(unii dotati cu M--URI si S-URI),de ce n-ar functiona la niste crapari obisnuiti cu boilesul??
Cine se milogea de cluburi???Pai era unu p-aici care o dadea numai in ultimatumuri si presiuni....Si care demonstra ca Liga-i ilegala...da al naibii functioneaza de vreo citiva ani...Si aia de la crap stiu ca le-ai dat teapa la concurs de crap organizat de ailalta federatie??Ce zici sa sap un pic pe la ei pe forumuri sa le zic???Sau ii ai cu ceva la mina(momeli,functii,chestii)????Pai daca ,"momelile" au functionat la pescarii de rapitori(unii dotati cu M--URI si S-URI),de ce n-ar functiona la niste crapari obisnuiti cu boilesul??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Deocamdata vad opozitie de la persoane fizice, nu de la cluburi. Cluburile se pot afilia doar in baza hotararilor AGd4md3od scrie:fane ... tu cu atitudinea asta faci federatie si chemi cluburile sa se afilieze ... fraieri sunt cei care se aliaza cu tine si nu cei din opozitie ...apsalba scrie: Nu esti naiv. Esti fraier de-a dreptul...
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
- StefanDinu
- veteran
Eu ma joc cu lanseta si nalucile ... iar chestia asta nu o sa mi-o ia nimeni. Nici macar comitetul director al FRPS ...apsalba scrie:Ti-am spus demult ca ai carente la aritmetica si comportamentul de tip copil care si-a pierdut jucaria, te face sa pari ridicol. Nu mai incerca sa sustii o cauza pierduta. Cluburile care pleaca urechea la spusele tale risca sa regrete mai tarziu.
Si cam ce vor regreta cluburile?
De fapt eu imi pierd foarte mult timp cu tine ... Fa ce ai de facut ... si eu voi face la fel.
Fraiere , de ce nu ai raspuns de ori de cate ori te-am intrebt "de ce federatie" atat vreme cat CIPS FIPS nu cer decat o entitate ( oricare ar fi ea , inclusiv asociatie ) pe tara si nu ii intereseaza cum si cine !apsalba scrie: Fraieri sunt aia care nu pricep necesitatea infiintarii federatiei si fac totul sa boicoteze infiintarea ei.
Si daca tot continui sa jignesti , de ce nu pui poza cu fata ta ! Ai mustata si tu ?

Intalnirile de lucru si de constituire a FRPS din data de 8 ianuarie, respectiv 15 ianuarie 2011 vor avea loc in sala de sedinte a Consiliului Judetean Alba et. 1 sala 100, din Piata I.I.C. Bratianu nr. 1 Alba Iulia, la ora 10 a.m.
Rugam particicipantii (cluburile sportive si cele 2 asociatii care dau persoanele pentru Comisia de arbitrii) sa comunice organizatorilor numarul de persoane care participa la intalniri.
Va multumim
Rugam particicipantii (cluburile sportive si cele 2 asociatii care dau persoanele pentru Comisia de arbitrii) sa comunice organizatorilor numarul de persoane care participa la intalniri.
Va multumim